A falka visszatért! Az idei San Diegó-i Comic-Conon pedig megérkezett a Teen Wolf film első előzetese.

A videó egyik leghatásosabb pillanata, az amelyben a Crystal Reed által alakított Allison visszatér. “Biztos akartam lenni benne, hogy igazságot szolgáltatok a karakternek. Csodálatos volt, hogy visszatért. Azt írtam Crystalnak, hogy 'Még nincs igazi történetünk. Többnyire vannak ötleteim, de mindig is azt mondtam, hogy ha filmet csinálnék, visszahoznám Allisont" - mondta Jeff Davis a Comic-Con panelbeszélgetésén.

Bár a sorozatban nagyon úgy tűnt, hogy Allison karakterétől végleg búcsút kellett venniü a franchise rajongóinak, a most megjelent teaser egyértelművé teszi, hogy a karakter egyelőre rejtélyes körülmények között visszatért.

Jeff Davis a beszélgetés során azt is megjegyezte, hogy egyáltalán nem állt szándékában, hogy újabb évadot írjon a sorozathoz, a Paramount+-nál viszont meggyőzték, hogy csináljanak egy nagyjátékfilmet.

A film rendezői székét Russell Mulcahy foglalhatta el, Reed mellett pedig a főszerepekben  Tyler Hoechlin, Tyler Posey, Dylan Sprayberry és Colton Haynes lesznek láthatók.

akció | dráma | vígjáték

Egy félelmetes gonosz jelent meg, de csak egy olyan vérfarkas, mint Scott McCall, képes új szövetségeseket gyűjteni és újraegyesíteni a megbízható barátokat, hogy... több»