Amikor az új Batman fontosabb, mint a feleséged a szülőszobában

Na ilyen sztorit se minden nap hall az ember, pedig a világháló aztán tényleg tele van igazi csodabogarakkal és rosszabb esetben igazi vak fanatikus rajongókkal. De még akkor is, ha valaki valósággal rajong egy bizonyos téma, műfaj, előadó vagy akármi egyéb iránt, ilyen sztori akkor se minden nap születik.

Ha minden jól megy, akkor március elején kerül a mozikba a Matt Reeves új szuperhősfilmje, a Batman. Ebben az ikonikus hőst Robert Pattinson alakítja, mellette pedig olyan színészeket láthatunk majd, mint Colin Farrell, Andy Serkis, Zoë Kravitz vagy Peter Sarsgaard.

A film készítői nagyon ügyesen titokban tartották, hogy pontosan miről is fog szólni a történet, csak kisebb-nagyobb foszlányok derültek ki eddig róla. És az, hogy több gonosztevő is szerepelni fog, csak még tovább bonyolítja a dolgokat.

Talán éppen ezért is aggódik az a bizonyos rajongó is, hogy nem lehet ott a film premierjén a mozikban. A sztori, amit most felkapott a közösségi média egy olyan rajongóról szól, aki tényleg mindenek fölé helyezi rajongása tárgyát, ezúttal a The Batmant. Emberünk mindenáron a premier napján szeretné végigülni a röpke 2 óra 55 perces filmet és ebben bizony az sem fogja megakadályozni, hogy a feleségét történetesen éppen arra a napra írták ki szülni…

A nem mindennapi történetet épp a feleség osztotta meg a Reddit egyik csoportjában, ahol általában arra keresik a hozzászólók a választ, hogy egy adott szituban ők gondolkoznak-e hibásan vagy sem. Az állapotos feleség is úgy tette fel a kérdést, hogy vajon ő reagálja-e túl vagy tényleg ekkora S-fej a férje, hogy még az első közös babájuk születéséről is hajlandó lecsúszni, hogy láthassa a filmet. Állítólag az erről folyó vita közben azzal érvelt a férj, hogy nem akarja, hogy bárki bármit is elspoilerezzen neki, ezért olyan fontos a premiernap. És mi történne, ha pár órácskával lekésné a szülést?! Nem olyan nagy dolog az…

Nektek mi a véleményetek? Van olyan film, ami miatt hagynátok a leendő gyermeketek anyját egyedül vajúdni a kórházban…?!

79 Batman  (2022)

akció | dráma | krimi | misztikus

Bruce Wayne, "Gotham hercege", a Wayne vállalat örökösének vagyona több milliárdra becsülhető. Az árva fiú történetét mindannyian ismerjük. Bruce képtelen túllépni szülei... több»