Ana de Armas erotikus thrilleréről beszél mindenki, itt a Mélyvíz előzetese

Évekkel ezelőtt meg kellett volna már jelennie a mozikban, de végül csak idén márciusban debütálhat a Hulu kínálatában. Ez Adrian Lyne rendező legújabb thrillere, a Mélyvíz, amely most megkapta első teljes előzetesét.

A film Patricia Highsmith 1957-ben megjelent azonos című regényét dolgozza fel. A történet egy házaspárról, Victor és Melinda Van Allenről szól, akik az évek során tökéletesen elhidegültek egymástól, ám mégsem váltak el. Ehelyett egy szeretetet a legcsekélyebb mértékben sem tartalmazó házasságban élnek és teljesen elfogadták, hogy a másik szeretőket tart. Ám egy nap Melinda több ágyasa is nyomtalanul eltűnik, így férje, Victor lesz az elsőszámú gyanúsított.

A sztori nem kevés erotikát és legalább annyi társadalomkritikát tartalmaz a jellegzetes amerikai kertvárosi életről. Mindkét főhős sötét titkokat és jellemhibákat rejteget, amik idővel a felszínre törnek és egészen gyilkosságig fajulnak a dolgok.

A film eredetileg 2020-ban került volna a mozikba, de a premiert elhalasztották 2022 januárjára. Végül ebből sem lett semmi és a mozis premierből már nem is lesz, mivel március 18-án egyből a Hulu kínálatában fog debütálni. A két főszereplőt Ana de Armas és Ben Affleck alakítja majd.

55 Mélyvíz  (2022)

thriller

Melinda már a látszatra sem ad, félrelépéseiről mindenki tud, beleértve a felszarvazott férjet, Victor Van Allent is. A férfi meglepően higgadtan kezeli a helyzetet, épp ezért,... több»