Anthony Hopkins az utóbbi évek egyik legvadabb thrillerének remake-jében!

A kétszeres Oscar-díjas Anthony Hopkins a Top Gun: Maverick színészével, Glen Powell-lel áll össze a 4x4 című argentin akcióthriller remake-jében, melyet a ZQ Entertainment és a Raimi Productions készít majd.

A rendezői feladatokat David Yarovesky látja el. Ő és Sam Raimi nemrégiben az Éjszakai mesék című filmben dolgoztak együtt. A forgatókönyvet Michael Arlen Ross (Oracle) írta. Az eredeti filmet (4X4) Mariano Cohn és Gastón Duprat írta és rendezte.

A Locked egy intenzív, karakterközpontú thriller egy tolvajról, aki feltör egy luxus terepjárót, hogy aztán rájöjjön, hogy egy bonyolult és halálos csapdába botlott, amelyet egy titokzatos alak állított neki. A projektet a közelgő EFM-en mutatják be.

Powell, akit legutóbb Tom Cruise és Miles Teller mellett láthattunk szárnysegédként, itt a fiatal tolvajt fogja alakítani, aki nem tudja irányítani a lopott járművet. Sam Raimi a Deadline-nak elmondta, hogy az erős forgatókönyv mindkét főszereplőnek teret enged arra, hogy valami rendkívüli dolgot csináljanak a karaktereikkel.

"Dave Yarovesky annyira magasra tette a lécet az Éjszakai meséknél, hogy ő volt az első választásunk erre a filmre" - mondta Raimi - "A forgatókönyv annyira jó volt, ő pedig annyira jó kommunikátor, hogy sikerült felkeltenünk Anthony Hopkins érdeklődését, aki az én generációm számára szinte a valaha volt legnagyobb színész."

"Glen karakterének lelke van, ami a film előrehaladtával szép lassan kiderül. Úgy tűnik, mintha csak egy tolvaj lenne, valaki, aki nem törődik másokkal, de ahogy a film kibontakozik, rájössz, hogy van egy felesége és egy gyereke, akiket szeret, és akiket megbántott, és ez az egész élmény lehetőséget ad neki arra, hogy visszagondoljon arra, hogyan bánt velük, és hogyan élte az életét."

Jó oka van arra, hogy minderre koncentráljon, tette hozzá Raimi.

"Mert eljött az ő ideje. Sir Anthony Hopkins karaktere megmondja neki, hogy ez lesz az utolsó számára, így az önreflexió egy elem a kaland során" - mondta Raimi - "De ez nem annyira egy érzelmes darab, mint inkább egy akció-feszültségű darab, egy nonstop izgalmas utazás, amelynek középpontjában olyan karakterek állnak, akiket megtanulsz szeretni. Ez kielégítő élmény lesz a közönség számára."

Ha nem láttad az eredetit, addig is itt tudod megnézni az előzetest:

84 4x4  (2019)

akció | krimi | sci-fi | thriller

Egy őrizetlenül hagyott luxusautó parkol Buenos Airesben. Nem kell sokat várni, míg megérkezik az első komoly érdeklődő, aki a nagy fogásban bízva feltöri a kocsit. Arról... több»