A Sony Pictures megszerezte Darren Aronofsky Caught Stealing/"Lopáson kapva" című krimi-thrillerét, amelynek főszereplője Austin Butler lesz.

A sztori dióhéjban

A film Charlie Huston Hank Thompson nevű antihősét, egy kiégett egykori baseballjátékost követ, aki akaratlanul beleveti magát a túlélésért folytatott vad küzdelembe a '90-es évek New York belvárosi bűnözői alvilágában.

Az alkotók

"Izgatottan várom, hogy régi barátaimmal a Sony Pictures-nél összefoghatunk, hogy életre keltsük Charlie adrenalindús hullámvasutazását. Alig várom, hogy elkezdhessem a munkát Austinnal és a New York-i filmes családommal" - mondta az Oscar-díjra jelölt Aronofsky, akinek legutóbbi munkája A bálna volt, ami meghozta Brendan Frasernek az Oscart.

A forgatókönyvet Charlie Huston - a főként fikciós noirecrime műfajban alkotó szerző - írja, saját azonos című könyvéből. Huston nevéhez egyébként olyan projektek is kapcsolódnak, mint a Marvel Holdlovag képregényei.

"Darren a világ egyik legzseniálisabb audiovizuális történetmesélője, és Charlie Huston csodálatos könyvének adaptálása Austin főszereplésével túl izgalmas lehetőség volt ahhoz, hogy ne vegyünk részt benne" - mondta Sanford Panitch, a Sony Pictures Motion Picture Group elnöke.

Austin Butlert legközelebb a Motorosok című filmben láthatjuk majd Jodie Comer és Tom Hardy partnereként. De ha nem tudtok várni, akkor épp fut a Dűne: Második rész a mozikban és A levegő urai az Apple TV+-on. Butler mindkét alkotásban remekel, a nagyon-nagyon különböző karaktereket életre keltve.

82 Motorosok  (2023)

dráma | krimi

A Danny Lyon ikonikus fotókönyve által inspirált „The Bikeriders” elmerül a 60-as évek motorosainak zsíros bőrű szubkultúrájának megjelenésében, érzésében és... több»