Már csak mapok kérdése, és a hazai mozikba is megérkezik Philippe de Chauveron új filmje. A közelgő bemutató kapcsán cikkünkben 5 tényt gyűjtöttünk össze a filmmel kapcsolatban.

Jövő héttől a mozikban  az idei év eddig legnagyobb francia sikerfilm,e a Bazi nagy francia lagzik 2, melynek első része itthon is parádésan teljesített a nézők körében.

A produkciót  Guy Laurent forgatókönyve alapján Philippe de Chauveron rendezte, míg a főbb szerepeket Christian Clavier, Frédérique Bel, Ary Abittan, Chantal Lauby, Noom Diawara, Medi Sadoun és Frédéric Chau alakítják.

Íme tehát 5 izgalmas tény a premierfilmről, amit valószínűleg nem tudtál:

  • Philippe de Chauveron írótársa, Guy Laurent elmondta, hogy bár igen fontos számukra, hogy a forgatókönyv minél precízebb legyen, a színészeknek mindig megadják a lehetőséget, hogy improvizáljanak.
  • Christian Clavier egy interjúban elárulta, hogy habozás nélkül igent mondott a folytatásra.
  • Philippe de Chauveron rendező számára igen fontos a humor alkalmazása a filmjeiben, melynek első lépése (saját bevallása alapján), hogy magát és a színészeket is meg tudja nevettetni.
  • A Bazi nagy francia lagzik 2-ben az első rész összes főbb szereplője visszatér.
  • A film első része négy hétig vezette a bevételi toplistákat Franciaországban, és az év legnézettebb filmjeként 104 millió dollárt kaszált.

Hazai premierdátum: 2019.03.21.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: