Beyoncé újra kasszát fog robbantani, itt a Renaissance előzetese

Megérkezett  Beyoncé 2023-as Renaissance: A Film by Beyoncé koncertsorozatán készült turnéfilm előzetese.

“Amikor a színpadon vagyok, csakis szabadnak érzem magam, semmi másnak” - mondja az énekesnő a bejátszásban. “Az volt a célom ezzel a turnéval, hogy egy olyan helyet teremtsek, ahol mindenki szabad, és senkit sem ítélnek el” - teszi hozzá Beyoncé.

A gyártásáért az énekesnő Parkwood Entertainment produkciós cége felelt, a teljes film pedig néhány meghitt, családi pillanatot is tartalmaz, amint Beyoncé a lányaival és Jay-Z-vel látható.

A Variety értesülése szerint a Taylor Swift koncertfilmjéhez hasonlóan, Beyoncé ugyanazt az üzleti modellt választotta, tehát a legnagyobb forgalmazóktól függetlenül kerül majd az AMC, a Regal és a Cinemark hálózatába, és mivel a projekt önerőből készült, így az énekesnő a bevétel jóval több mint 50 százalékát kapja majd a megállapodás szerint.

Renaissance: A Film by Beyoncé december elsején debütál majd az amerikai mozikban, a hazai bemutatóról egyelőre viszont nincsenek hivatalos információk.

dokumentum | zenés

Ez a turné sikeresen teljesített 56 koncertet 39 városban, 12 országban. A filmadaptáció exkluzív betekintést nyújt a kulisszák mögé, bemutatva Beyoncét a kettős szerepében... több»