Már Vasember feltűnése előtt is népszerű téma volt a filmkészítők körében a Marvel világa és annak néhány hőse. Pókember is öt filmet kapott, mire részesévé vált a nagy Marvel moziverzumnak. De kapott saját filmet egy másik igen népszerű hős, Daredevil - Fenegyerek is. Bár ebben nem volt sok köszönet.

A 2003-as film finoman szólva is csúfos bukás volt. Mind a kritikusok, mind a rajongók csalódtak benne a castingtól kezdve a cselekményen át egészen a látványig. A film egyszerűen nem működött és ezt mostanra a rendező, Mark Steven Johnson is belátta.

A Daredevil most ünnepli huszadik születésnapját, a rendező ebből az alkalomból adott egy interjút a Yahoo! magazinnak. Ebben lényegében beismerte, hogy a film egyszerűen rossz volt és azt is megosztotta, hogy szerinte miért. Elmondta, hogy a karakter és a téma nagy rajongójaként mindent bele akart pakolni és ezt egyszerűen nem bírta el a film.

Bele akarta vinni Daredevil eredettörténetét és bele akarta vinni Elektra történetét. De bele akarta szőni Bullseye és Foggy sztoriját is. Ám a film nem bírt el ennyit, ráadásul a stúdió is beleszólt, kivágatott vele legalább fél órányit és úgy kellett átalakítania, hogy az inkább egy szerelmi történet legyen.

A Daredevil így eleve bukásra volt ítélve, pedig a szereplőgárda alapján akár sikermozi is lehetett volna belőle: Ben Affleck, Colin Farrell, Michael Clarke Duncan, Jennifer Garner és Jon Favreau is szerepelt benne.