A James Bond szerepére esélyesnek tartott Luke Evans is megszólalt a szerep kapcsán, a színész ugyanis kihangsúlyozta, hogy a franchise számára mindenképp előrelépés, hogy a karakter eltávolodott a “nőügyeitől”.

Evans már hosszú ideje Daniel Craig egyik legesélyesebb utódjának számít, egyelőre viszont távol vagyunk attól, hogy hivatalosan is megtudjuk. Evans saját bevallása szerint azonnal elvállalná a felkérést, amint felajánlanák neki a szerepet.

“Már nem a Roger Moore korszakot éljük, amikor filmenként öt nővel fekszik le, már nem igazán erről szól a film” - jegyezte meg Evans korábban a The Guardiannek adott interjújában, majd hozzátette, hogy szerinte ma már sokkal jobban érdekli a közönséget a látvány és a történet.

Arra a kérdésre, hogy ez a megjegyzés Bond szexualitására vagy az őt játszó színész szexualitására vonatkozik-e, Evans a következőket felelte: "Mindkettő, azt hiszem".

“A szexualitásom semmilyen hatással nem volt az általam játszott szerepekre. Mindent eljátszottam már, és úgy tűnik, ezzel senkinek sincs problémája” - mondta Evans a The Independent magazinnak.

A franchise producerei, Barbara Broccoli és Michael Wilson azonban hangsúlyozták, hogy nem lesz bejelentés a szereposztással kapcsolatban közeljövőben, és úgy becsülték, hogy legalább két évbe telik, mire elkezdődik a következő film forgatása.

akció | kaland | thriller

Az ikonikus brit titkosügynök, James Bond megpróbálja a háta mögött hagyni a múltját, kilépve az MI6-ből és a feladva a királynő és a korona védelmét Jamaicán telepszik... több»