2024.05.13 22:13 Timon Olvasottság: <100x
2

Szokatlanul kemény történetek a Star Warsban

Hasznos történeteket mesélnek el ebben. Morgan Elsbeth újabban behozott karakter a kánonban, aki élőszereplősben kezdte a The Mandalorianben, és jól jött egy kis háttértörténet neki, ha már az Ahsokában folytatódott a sztorija. Ismerve most már az előzményeket, tudván azt is, hogy dathomiri, ez már drámaibbá tette őt. Tudjuk, hogy mi történt velük a Clone Warsban... Nagyon jó volt újra animációsban Thrawn főadmirálist is újra látni – többek között – a kánon legerősebb olyan főgonosza, aki tudomásunk szerint nem erőhasználó.

Barriss Offee sztorija pedig, aki a Clone Warsban a jedik ellen fordult, igényelt is mozgóképes folytatást és befejezést. Láthattuk ezalatt az inkvizítorok erődítményét is, amit az Obi-Wan Kenobiban láttunk először, és még kezdeni kellett ezzel a hellyel valamit. Nem volt gyenge ez sem, hát még az sem, hogyan folytatta útját a sötét oldalon. Vagyis inkább... hogy azután inkább mit választott. Sötét és erős lett a vége az egésznek.

Szokatlanul kemény történetek a Star Warsban

Ez a minisorozat nagyban járult hozzá ahhoz, hogy feldobja az idei május 4-ét. Tökéletes, egyszerűen fenomenális, nekem nagyon tetszett. A TBB extra gigantikus és megindító fináléja után már csak ez jöhetett. Egyébként... Immáron sokadszorra vált bizonyított ténnyé, hogy a Star Wars animáció attól még, hogy animációs, egyáltalán nem kisebb korúaknak valók. Ez alól ez sem kivétel.

Jöhetne még egy különkiadás sztorizgatásokból, mondjuk az Első Rendről, vagy az új Jedi Rendről, mely az Exegoli csata után játszódik. Vagy esetleg Luke Skywalkeréről valamikor, az az időszak még sok olyan szinten részletes történetmesélést igényel, mint amilyen ez.

10/10.

akció | animáció | kaland | rövidfilm

Egy bosszúszomjas fiatal nő és egy volt Jedi különböző korszakokban keresi az útját a könyörtelen Galaktikus Birodalomban. több»

2