Rólam

Régóta rajongok filmekért és sorozatokért. Rengeteg műfajt kedvelek: szívesen nézem újra kedvenceimet és fedezek fel újakat - az első mozgóképes tartalmaktól egészen a legújabb kiadásokig. Fő kedvenceim az animációs filmek, az elsősorban klasszikus sci-fik és a drámák, musicalek. És amúgy némafilmek között is van néhány gyöngyszem, melyek számomra is kitűnőek.

Számomra egy film megnézése kulturális feltöltődés, nem számít melyik évből való, hiszen minden kornak megvan a maga varázsa. 

    

 

Vélemények (571)

Megfelelő töltelékfilm
Klassz kis filmecske Stitch-ről és a többiekről. Humoros volt benne ez a nyúlra hasonlító Herr Röcsög, hörcsög vagy mi az. Ebben a filmben már jobban élnek együtt, mondha... több»

68 Kívánság  (2023)

2024. 04. 11.
When You WISH Upon a Star...
Tavaly a Disney egyik legnagyobb dobásának szánt alkotása volt ez, mely gyönyörű, de sajnos nem mindenhol érte el azt a nagy sikert, melyet megérdemelne. Mint tudjuk, 202... több»
Energikus évad
Még egy kicsit odébb van a fináléja ennek, de ez a záróévad egyáltalán nem vacakol. Az előzőben drasztikusan végződött egy csomó minden: Tech meghalt (úgy tűnik, hogy tén... több»
2024. 03. 23.
Klasszikus tanulságos sorozat
Láttam már néhány részt, eleget, hogy már kapjak képet róla. Szóval... természetesen korántsem az összeset... még. Tervezem ám, hogy az összes évadot megnézem, azért néhá... több»
2024. 03. 17.
A hóemberke, aki szabadságról álmodott
Ez a rövidfilm még a Pixar nagyon korai időszakában készült, jóval a Toy Story-filmek előtt. Azt hiszem, azért is szeretem annyira, mert ezen a korai alkotói vonások, az ... több»
Rio 2. (2014)
Anasztázia (1997)
17 Miracles (2011)
Ahsoka (2023)
Agymanók (2015)
Gru (2010)