Játsz egy Sony playstationért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Agymanók


(Inside Out)
Agymanók

Tartalom

A serdülőkor általában nem egyszerű, és ezt kénytelen megtapasztalni Riley is. Amikor édesapja új munkát kap San Franciscóban, a lányon vegyes érzelmek lesznek úrrá, köztük az undor, a harag, a szomorúság és a félelem. Az érzelmeket megszemélyesítő Agymanók a lány fejében élnek, azonban nem sokkal a költözés után odabent kitör a káosz. Riley megpróbál pozitív maradni, és meglátni a városban az új élet lehetőségét, de ez nem megy könnyedén...
(hp)
 
2016. 08. 12. 16:26 

Annyi animáció van manapság de sajna egyre kevesebb a jó. Az alapötlet kimondottan tetszett , hogy manók irányítják az embereket . És az első 10 perc jó is volt. De utána ellaposodott a mese. Kínszenvedés volt végig néznem.

 
2016. 05. 21. 18:48 

Nekem egyáltalán nem tetszett. Az előzetes alapján sokkal többre és jobbra vártam, de a lényeget már 3 előzetesben lelőtték. A maradék pedig unalmas, átlagos és kevés. Egyszer megnézhető, de nem maradandó alkotás.

 
2016. 08. 05. 21:15 

Aranyos kis mese volt, érdekes szemszögből közelítette meg az emberpalántában lezajló érzelmeket.

 

Derű neve eredetileg Optimizmus lett volna, ám ezt később megváltoztatták.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Michael Giacchino ötödik alkalommal komponált zenét Pixar-filmhez (korábban A hihetetlen családnak, a L'ecsónak, a Fel!-nek és a Verdák 2-nek is ő írta a zenéjét).

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az Agymanók a negyedik Pixar-film (A hihetetlen család, a Fel! és a Merida, a bátor után), amely korhatár besorolást kapott.

(ArpiHajdu és Réci)
Kultúrpart: Adnak az érzésnek
Pixarék az évtized egyik legcsodálatosabb animációs filmjével ismét megtalálták azt a kreatív utat, amely a szívhez vezet.
Filmtekercs: Elég agyas kaland?
Az Agymanók nem tudta beváltani az ígéretes trailer támasztotta elvárásokat – nem lett több, mint egy bájos mesefilm, miközben lehetett volna akár az új Fel! is.
Smoking Barrels: Agymanók
Változatos, izgalmas, helyenként nagyon vicces, és általánosságban elmondható, hogy semmi máshoz sem fogható. Kötelező néznivaló, nemtől és kortól függetlenül. Alighanem meg is van a jövő évi Oscar-díjas animációs film.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.