Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Agymanók


(Inside Out)
Agymanók

Tartalom

A serdülőkor általában nem egyszerű, és ezt kénytelen megtapasztalni Riley is. Amikor édesapja új munkát kap San Franciscóban, a lányon vegyes érzelmek lesznek úrrá, köztük az undor, a harag, a szomorúság és a félelem. Az érzelmeket megszemélyesítő Agymanók a lány fejében élnek, azonban nem sokkal a költözés után odabent kitör a káosz. Riley megpróbál pozitív maradni, és meglátni a városban az új élet lehetőségét, de ez nem megy könnyedén...
(hp)
 
2016. 04. 07. 03:42 

Az Agymanókkal a Pixar ismét magasra tette a lécet, bár nem mondom, hogy ez a legjobb filmjük, de hát minden egyes filmmel nem lehet meghaladni az előzőt. Mindenesetre nagyon szórakoztató darab lett, ami minden egyes ígéretét betartja. Az idei év eddigi legjobb animációja, de egyelőre csak négyest adok, mert sok jó animációs film van még kilátásban ebben az évben.

 
2015. 07. 09. 19:21 

semmi baj, brigusz724. lődd le mindet, grat

 
2015. 07. 24. 13:21 

Nekem az új kedvencem lett az Agymanók :) Nagyon kicsi gyerekeknek (6 év alatt) nem ajánlott, bár úgy vettem észre a moziban, hogy őket is lekötötte a történet, bár nem hiszem, hogy pár fogalom átjött volna nekik (pl. tudatalatti, hosszútávú memória stb.) A cselekmény nagyon fordulatos, izgalmas, nem lehetett unatkozni és nagyon színesen, kreatívan jelenítették meg a fogalmakat. Párok is jöttek, férfiakat hallottam hangosan nevetni, úgyhogy minden korosztály számára élvezhető a mese :) Én mindenképp megnézem még egyszer

 

Derű neve eredetileg Optimizmus lett volna, ám ezt később megváltoztatták.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Michael Giacchino ötödik alkalommal komponált zenét Pixar-filmhez (korábban A hihetetlen családnak, a L'ecsónak, a Fel!-nek és a Verdák 2-nek is ő írta a zenéjét).

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az Agymanók a negyedik Pixar-film (A hihetetlen család, a Fel! és a Merida, a bátor után), amely korhatár besorolást kapott.

(ArpiHajdu és Réci)
Kultúrpart: Adnak az érzésnek
Pixarék az évtized egyik legcsodálatosabb animációs filmjével ismét megtalálták azt a kreatív utat, amely a szívhez vezet.
Filmtekercs: Elég agyas kaland?
Az Agymanók nem tudta beváltani az ígéretes trailer támasztotta elvárásokat – nem lett több, mint egy bájos mesefilm, miközben lehetett volna akár az új Fel! is.
Smoking Barrels: Agymanók
Változatos, izgalmas, helyenként nagyon vicces, és általánosságban elmondható, hogy semmi máshoz sem fogható. Kötelező néznivaló, nemtől és kortól függetlenül. Alighanem meg is van a jövő évi Oscar-díjas animációs film.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.