BRÉKING: Itt az Az 2. első előzetese!

A rendkívül sikeres Stephen King adaptáció, a 2017-es  279655 folytatása idén érkezik a mozikba. Végre befutott az első előzetes!

A Warner Bros. az elmúlt napokban már gondoskodott a trailer övező kellő felhajtásról, a tegnapi beharangozó előzetes pedig végre itt a teljes trailer. Valószínűleg Stephen King nyilatkozata, melyből kiderült, hogy már volt alkalma látni a filmet, amivel nagyon elégedett volt, sem véletlenül lett épp erre az alkalomra időzítve, és elnézve a trailert, valóban minden okunk megvan a bizakodásra.

Arról nem is beszélve, hogy Jessica Chastain már jó előre beharangozta, hogy az Az 2 egyik jelenetében minden idők legvéresebb képkockáinak leszünk szemtanúi. Csak győzzük kivárni az őszt!

A helysín ismét Derry  városa, a főszereplők azonban időközben felnőttek, a Vesztesek klubjának tagjai előtt pedig újra megnyílik a lehetőség, hogy mindörökre a feledésbe taszítsák az ördögi bohócot, Pennywise-t.

A film rendezői székét ismét Andy Muschietti foglalhatta el, míg a főbb szerepeket James McAvoy , Jessica Chastain , Jaeden Lieberher  és Bill Skarsgård alakítják.

Az Az - 2. fejezet szeptember 5-től látható a hazai mozikban. A friss előzetest idelent nézhetitek meg.