Chris Evans visszatért az Instagramra, ennél jobb apropót nem is találhatott volna (videó)

Chris Evans visszatért az Instagramra, és hozott magával néhány imádnivaló négylábú barátot.

Hat hónapos szünet után a Bosszúállók 42 éves sztárja a New York-i Animal Haven állatmenhelyről posztolt egy videót, amelyben a gondozóközpontban örökbefogadásra váró sok háziállatot mutatja be. 

"Sziasztok! Visszatértem :)" - írta Evans a videó mellé - "Idén sok mindenért hálás vagyok, de a kutyák mindig magasan szerepelnek a listán. Szó szerint több ezer kutya vár örökbefogadásra szerte az országban" - magyarázta a színész a videóban - "Akárcsak [korábban] az én kutyám, Dodger."

A Jinx nevű kutyatáp márka hatalmas adományt jutattott el a menhelyhez Evans közreműködésével. Az izgalmas kezdeményezést így jelentette be kedvenc Kapink:

"Bármelyik kutyának, akit örökbe fogadnak, a Jinx egy évre elegendő kutyatápot adományoz" - mondta Evans, aki a cég befektetője és szóvivője.

Az insta videóban néhány különösen kedves pillanatot vágtak össze Evans menhelyen tett látogatásáról. A színész bemutatta az Animal Haven ügyvezető igazgatóját, Tiffanyt is, aki kiemelte a csoport küldetését, hogy a kutyáiknak "a lehető legjobb élményt nyújtsák".

A képaláírásban Evans megerősítette, hogy az otthonok már megnyitották kapuikat néhány rászoruló kutyus előtt: "Annyira örülök, hogy ezeket a kutyákat örökbe fogadták, és hogy egy évre elegendő @thinkjinx tápot és finomságokat tudtunk nekik biztosítani" - írta, majd egy ünnepi kívánsággal zárta: "Boldog hálaadást mindenkinek!".

Evans a 2017-es A tehetség - Megáldva című filmje forgatása közben talált rá legjobb barátjára, amikor egy kutyafuttatóban forgattak egy jelenetet. A PEOPLE-nak nem sokkal a film premierje előtt mesélt a találkozásukról:

"Ostoba módon besétáltam, és azt gondoltam: 'Ezek színészkutyák, vagy igazi örökbefogadásra váró kutyák? És persze azok voltak, szóval fel-alá sétálgattam a folyosókon, és megláttam ezt az egyet, aki nem tartozott oda" - emlékezett vissza a sztár.

Majd így folytatta: "Ő nagyon jó kutya. Úgy viselkedik, mint egy kölyökkutya, olyan energiája van, mint egy kölyökkutyának, olyan aranyos, jó fiú. Szereti a kutyákat, szereti a gyerekeket, tele van szeretettel."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Chris Evans (@chrisevans) által megosztott bejegyzés