Nicole Kidman (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában), aki közel négy évtizede a filmipar ünnepelt alakja, megkapja az Amerikai Filmintézet életműdíját.

A változatos szerepeiről és következetes alakításairól ismert Kidman öt Oscar-jelölést kapott a legjobb színésznő kategóriában, és egyszer meg is nyerte Az órák című filmért.

2023-as SAG-AFTRA sztrájk miatt elhalasztott, a TNT-n közvetítendő AFI tiszteletadás célja, hogy a filmjeiből készült részleteket és az iparág neves személyiségeinek elismeréseit bemutató nagyszabású eseménnyel ünnepelje a karrierjét.

Bob Gazzale, az AFI elnöke, aki jól ismeri Kidman munkásságát, hiszen mintegy 80 filmjét és sorozatát tekintette meg, úgy állította össze a műsort, hogy bemutassa Kidman sokoldalúságát és hatását.

A színésznőt legutóbb a Máshon című sorozatban láthattuk, mely jelenleg is streamelhető a Prime Videón. Ha lemaradtál volna róla, a mafabos adatlapról a Prime Video logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

80 Máshon  (2024)

dráma

A Hongkongban élő külföldiek egy szűk csoportjának személyes és szakmai életébe pillanthatunk bele. több»