78% 30 szavazat
Máshon

Máshon

Expats
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
33
Szereplők (33)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
9
Cikkek (9)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

A Hongkongban élő külföldiek egy szűk csoportjának személyes és szakmai életébe pillanthatunk bele.

(szarka84)

Rendező: Lulu Wang
Író: Janice Y.K. Lee
Forgatókönyvíró: Kimi Lee, Alice Bell, Lulu Wang, Vera Miao
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2024.01.26. | Amazon Prime Video (2024.01.26.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2024) - 6 epizód

Hol nézheted

Jack Huston
Sarayu Rao
Nicole Kidman
Brian Tee
Amelyn Pardenilla
Ruby Ruiz
Nicole Kidman
Sarayu Rao
Jack Huston
Ji-young Yoo
Ji-young Yoo

KULCSSZAVAK

 
2024.03.08 Clairette

legújabb vélemény

Csalódás magasfokon

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez egy nagyon rossz sorozat! Jól kezdődött, felcsigázva az érdeklődést, hogy mi lesz ebből. A negyedik részig nem is volt rá különösebb panasz, mert én balga akkor még azt hittem, hogy egy jó történet fog ebből kikerekedni. Akkor még csak az volt zavaró, hogy ahányszor megláttam Nicole Kidman arcát, főleg a száját, azon gondolkodtam hogy ha belenéz a tükörbe, főleg oldalról, most komolyan tetszik neki, amit lát? Mivel ő csináltatta! De aztán jött az ötödik rész, ami már egy nagy, értelmetlen katyvasz lett. Pl. feltűntek új szereplők, aminek az égvilágon semmi értelme nem volt, mert épp úgy eltűntek a következő részben, mint ahogy jöttek. De még volt egy rész vissza, menthető lehetett volna minden, de ez csak vágy álom maradt. A végére különösebben nem lett még annyi értelme sem, mint amit az elején vártam volna. Ráadásul ez olyan idegesítően megoldva, hogy minden percét megbántam, amit erre pazaroltam. Csak azért nem nézhetetlen, mert a hongkongi világról volt pár érdekes dolog, de csak ennyi.

0
 
2024.02.25 FelhasznaLOVEn

Bepillanthatunk kicsit Hongkong mindennapjaiba. Láthatjuk, hogy ott is a nyomor közelében élnek az emberek, és nem az a csillogás van mindenfelé, amit egyes filmek előadnak. Szörnyűek azok a magas és ijesztő, lepusztult lakóhazak. A jómódúak persze b... Több

0
 
2024.01.26 Chabee

Lassacskán beinduló sorozat, de megéri kivárni, mert jó a történet, remekül van felépítve, az alakítások erősek. Csak ajánlani tudom.

0