A legjobb sorozatok, amiket magyarul nézhetsz az Amazon Prime-on

Az Amazon Prime Video-n az utóbbi hónapokban egyre több magyar tartalom vált elérhetővé, köztük számos igazi gyöngyszemmel nem csak a filmek (a toplistánkat itt találod), de a sorozatok világából is. 

Bár az Amazon egyelőre magyar tartalom terén nem tud vetekedni a Netflix-szel vagy az HBO Max-szal, bőven akadnak olyan eredeti szériák a platformon, melyek miatt érdemes átböngészni a kínálatot. 

Egy kis segítséget szeretnénk nyújtani a számotokra, így összegyűjtöttük az Amazon Prime műsorkínálatában található sorozatokat, amelyeket már magyarul is nézhettek. Ráadásul a bővebb információk, fotók és előzetesek mellett egy részletes ajánlót is írtunk mindegyikhez, hogy ezzel is segítsünk a döntésben. Az olyan húzócímek, mint A térség, A fiúk vagy az Elveszett próféciák számos rejtett kincset is bemutatunk, köztük azokkal a legújabb premierekkel, melyek kiérdemelték a helyüket a rangsorban.

Keressétek fel kedvencetek mafabos adatlapját, amelyen az Amazon Prime Video ikonra kattintva közvetlenül el is indíthatjátok az általatok kiválasztott műsor, amennyiben van előzizetésetek a streaming szolgáltatónál. 

Legutóbbi frissítés: 2023. 03. 15. Fallout

#60

73 Fallout  (2024)

(12) (2)

akció | dráma | kaland

Amazon Prime Video

Egy jövőbeli, poszt-apokaliptikus Los Angelesben a polgároknak földalatti bunkerekben kell élniük, hogy megvédjék magukat a sugárzástól, a mutánsoktól és a banditáktól a... több»

#59

valóságshow

Amazon Prime Video

Minden epizódban egy új résztvevő mutatkozik be, aki egy-egy csillagjegyet képvisel. Mindegyikük négy különböző jegyű jelölttel randevúzik majd a szinasztria, azaz a csillagok... több»

A sorozat egy asztrológiai társkereső show. Tizenkét epizódban egy-egy személy, aki valamelyik csillagjegyet képviseli, négy olyan agglegényt vagy szingli hölgyet ismerhet meg, akikkel különböző csillagászati kompatibilitásban van. A randevúk után eljön a döntés ideje: hallgatni vagy figyelmen kívül hagyni a csillagokat?
#58

33 Emlősök  (2022)

(1)

dráma | vígjáték

Amazon Prime Video | TV-ben (BBC Earth, csütörtök 01:33)

Egy Michelin-csillagos séf története, akinek világa összeomlik, amikor megdöbbentő titkokat fedez fel terhes feleségéről. több»

Az Emlősök egy 2022-es angol vígjáték- és drámasorozat. Írója a kétszeres Olivier- és Tony-díjas író, Jez Butterworth, rendezője pedig Stephanie Laing. A főszerepekben James Corden komikus és műsorvezető, Melia Kreiling, Colin Morgan és Sally Hawkins láthatóak. A sorozatot a modern házasság bonyolultságát vizsgálja.
#57

valóságshow

Amazon Prime Video

Tíz brazil drag-művész versenyez a Supreme Drag címért, miközben egy extravagánsan feldíszített buszon keresztülutaznak az országon. több»

A sorozat tíz brazil dragművészt követ az ország minden tájáról, akik a "Supreme Drag" címért versenyeznek, miközben egy extravagánsan feldíszített buszon több brazil városba utaznak.
#56

romantikus

Amazon Prime Video

Tíz ikerpárt osztanak szét két házba, ahol azonos szereposztásban indulnak egy izgalmas és lebilincselő szerelemkeresésre. Kiderül, hogy a bennük rejlő hasonlóságok... több»

A szerelmes ikrek egy társkereső valóságshow, amelynek házigazdái az ikrek Brie Garcia és Nikki Garcia. Tíz ikerpárt osztanak szét és helyeznek el két házban, hogy kipróbálják, mindegyikük ugyanazt a szerelmi érdeklődést követi-e, mint az ikertestvérük.
#55

kaland

Amazon Prime Video

Kilenc hétköznapi emberpár egy epikus globális kalandra indul egy sor Bond-ihlette kihíváson keresztül, hogy megnyerjék az életüket megváltoztató egymillió fontot. több»

Rendező: Jamie Goold
Szereplők: Brian Cox
Brian Cox az "Irányító" szerepében a műsor házigazdája, és kilenc kétfős csapat versenyez, hogy megnyerje az egymillió fontot. Az Irányító határozza meg a játékszabályokat, egy bunkerben rejtőzködik, és távolról figyeli az egyes csapatokat, miközben megmondja nekik, hová kell legközelebb menniük, milyen kihívásokat kell teljesíteniük, és milyen kérdésekre kell megpróbálniuk válaszolni. Cox a verseny Bond-féle gonosztevőjeként ábrázolja az Irányítót, aki örömét leli a versenyzők nehézségeiben.
#54

vígjáték

Amazon Prime Video

Két gengszter egy rablás kellős közepén, két rendőr a megfigyelésen, akik készen állnak a rajtaütésre, két diszpécser, akik készen állnak az erősítésre. De a várakozás... több»

Az Olaszországból érkező sorozatban több szálon futó események kaotikus zűrzavarát láthatjuk - gengszterek munka közben és várakozó rendőrök, akik az erősítésre várnak. A feszültség egyre csak nő, de senki sem csinál semmit.
#53

50 A hatalom  (2023)

(1)

dráma | fantasy

Amazon Prime Video

Egy csapat tizenéves lány rejtélyes módon különleges képességre tesz szert, amely lehetővé teszi számukra, hogy akaratuk szerint áramütést mérjenek az emberekre. több»

Naomi Alderman regénye alapján készült sci-fi sorozat. A történet szerint szerte a világban minden tinilány képessé válik az elektromosság irányítására. Ez rengeteg bonyodalmat okoz hőseinknek.
#52

akció | animáció | kaland

Amazon Prime Video

Sleech és Klak, két zseniális földönkívüli orvosnő története, akik ritka sci-fi betegségekre specializálódtak. több»

A sorozatban megismerhetünk két földönkívüli doktornőt, akik különleges és nem hétköznapi fertőzésekkel, illetve betegségekkel foglalkoznak. A hajmeresztő kalandok szinte garantáltak.
#51

50 A griff  (2023)

(1)

fantasy

Amazon Prime Video

A felnőtté válás felé vezető úton a három kívülálló, Mark, Memo és Becky kapcsolatba kerül a Fekete Torony nevű fantasztikus világgal. több»

A világszerte bestsellerré vált Wolfgang Hohlbein német író Der Greif című fantasy regénye alapján készült sorozat 1994-ben, a németországi Krefeldben játszódik, ahol három barát - Mark, Memo és Becky - felfedeznek egy sötét és veszélyes világot, a Fekete tornyot. Itt a Griff, egy kegyetlen szörnyeteg könyörtelenül leigáz minden élőlényt.
#50

dráma | krimi | misztikus

Amazon Prime Video

Mickey Bolitar története és új élete egy elvonón lévő anyával, egy halott apával, egy idegesítő nagynénivel és egy új iskolával New Jerseyben. több»

Négy hónappal az apja tragikus autóbalesetben bekövetkezett halála után a csüggedt 16 éves Mickey Bolitar (Jaden Michael) a New Jersey állambeli Kasselton külvárosába költözik, ahol elhidegült nagynénje, Shira (Constance Zimmer) gondoskodik róla. Bár a gyász, a düh és az új környezet általában a kamaszok katasztrófájának receptje, Mickey megnyugvást talál egy másik kasseltoni újonc, Ashley Kent (Samantha Bugliaro) társaságában. A kosárlabda-sztár belső zűrzavaraitól való megszabadulása azonban rövid ideig tart, amikor Ashley eltűnik, és kétségbeesett keresésre indul, hogy kiderítse, mi történt vele. Hamar rájön, hogy a családi története és az apja elvesztése összefonódhat a lány eltűnésével.
#49

53 Deadloch  (2023)

(1)

vígjáték

Amazon Prime Video

Egy feminista noir vígjáték, amely bukolikus környezetben játszódik, ahol egyre több a holttest. több»

A Deadloch egy nyolcrészes ausztrál vígjátéksorozat, amelyet Kate McCartney és Kate McLennan komikus duó készített az Amazon Prime Video számára. A tasmániai Deadloch városában éppen a téli ünnepségre készülnek, amikor egy helyi férfi holtan kerül elő, és egy darwini nyomozó (Sami) érkezik, hogy a keménykezű helybéli (Box) és egy túlbuzgó ifjonc (Oyama) társaságában dolgozzon az ügyön.
#48

akció | krimi | thriller

Amazon Prime Video

Egy szállodalánc történéseibe nyerhetünk bepillantást, amely valójában bérgyilkosoknak ad otthont.

A Continental: John Wick világából egy minisorozat, amelyet Greg Coolidge, Kirk Ward és Shawn Simmons készítettek, és amely a John Wick-franchise előzményfilmje, spin-offja. Coolidge és Ward a sorozat showrunnerei voltak, és Simmons és Ken Kristensen mellett ők írták a forgatókönyveket. Az első és a harmadik epizódot Albert Hughes, a másodikat pedig Charlotte Brändström rendezte. A sorozat főszereplői Mel Gibson és Colin Woodell.
#47

60 Mr. & Mrs. Smith  (2024)

(2) (1)

akció | krimi | vígjáték

Amazon Prime Video

A Mr. és Mrs. Smith ezen változatában két magányos idegen egy titokzatos kémügynökségnél kap munkát, amely kémkedéssel, gazdagsággal, sok utazással és egy álomotthonnal teli... több»

A 2005-ben készült, azonos című film sorozat-adaptációja, amiben egy látszólag hétköznapi házaspár tagjai titokban magasan képzett bérgyilkosok.
#46

akció | dráma | krimi

Amazon Prime Video

Ubaldo olyan örökséget kap, amely végleg megváltoztatja a sorsát. Az északnyugati sivatag szívében egy könyörtelen banditákból álló falka vezetőjévé válik, beteljesítve... több»

Az Új banditák az Amazon Prime Video saját gyártású, új brazil sorozata. A produkciót Fabio Mendonça és Aly Muritiba rendezte, és a São Paulóban élő bankár Ubaldo (Allan Souza Lima) történetét meséli el, aki egy cearai hátországból származó bandával kerül kapcsolatba, amikor megtudja, hogy biológiai apjától örökölt valamit.
#45

65 A fúrótorony  (2023)

(2)

dráma | thriller

Amazon Prime Video

Egy távoli skót olajfúrótornyon dolgozó munkások egy csoportjának vissza kellene térnie a szárazföldre, amikor rejtélyes köd burkolja be és természetfeletti erők kerítik... több»

A dráma a Kinloch Bravo olajfúrótornyon játszódik, amely a skót partoknál, az Északi-tenger veszélyes vizein található. Amikor a legénységnek vissza kellene térnie a szárazföldre, rejtélyes és mindent beborító köd érkezik, és a parttal, illetve a külvilággal való minden kommunikáció megszakad.
#44

65 Micsoda csapat  (2022)

(2)

családi | dráma | vígjáték

Amazon Prime Video

Vígjátéksorozat a második világháborús amerikai profi női baseball-ligáról. több»

A Micsoda csapat egy amerikai sportvígjáték-dráma televíziós sorozat, amely az 1992-es, azonos című film adaptációja, új szereplőkkel és történetszálakkal, egy második világháború korabeli női profi baseballcsapat megalakulásáról. Az 1943-ban játszódó sorozat középpontjában a Rockford Peaches, egy női csapat megalakulása áll a születőben lévő All-American Girls Professional Baseball League-ben. A széria nagyszerű kritikai fogadtatásban részesült, a Rotten Tomatoes kritika-gyűjtő oldal 92%-os értékelésen állt az első 36 kritika után.
#43

dráma

Amazon Prime Video

Egy olasz pitiáner tolvajcsapatot követhetünk nyomon, akiknek sikerül megtéveszteniük a legmagasabb szintű biztonságiakat, hogy több millió dollár értékű drágakövet lopjanak... több»

A sorozat egy komikus csavarral rendelkező rablás története, amelyet a 2003-as "antwerpeni gyémántrablás" ihletett, amelyet a média világszerte "a világ legnagyobb gyémántrablásának" nevezett. A nyolcrészes sorozat egy kisstílű olasz tolvajcsapatot követ nyomon, amelyet Leonardo Notarbartolo (Kim Rossi Stuart) vezet, és amelynek sikerül egy zseniális tervvel megtévesztenie a legmagasabb szintű biztonságiakat, és több millió dollár értékű drágakövet lopni az antwerpeni gyémántközpontból.
#42

67 A tanácsadó  (2023)

(3)

vígjáték

Amazon Prime Video

A munkavállaló és a főnök közötti kapcsolatot követhetjük nyomon, és hogy meddig mennek el az előrejutásért és a túlélésért. több»

A sötét humorú sorozatot Tony Basgallop készítette, a forgatókönyv Bentley Little azonos című regénye alapján készült. A főszerepben Christoph Waltz látható, a további szereplők között láthatjuk még Nat Wolff, Brittany O'Grady és Aimee Carrero színészeket. A sorozat egy mobiljátékokkal foglalkozó cég alkalmazottait követi nyomon, akiknek a vezetését egy baljós tanácsadó veszi át, akit Waltz alakít.
#41

dráma | fantasy | vígjáték

Amazon Prime Video

A 13 láb magas Cootie megszökik otthonról, hogy megtapasztalja a való világ szépségét és ellentmondásait; barátságokat köt, szerelmet talál, átvészeli a kínos helyzeteket,... több»

A szűz jegyében születtem egy amerikai abszurd vígjátéksorozat, amelyet Boots Riley készített, és amelynek főszereplője Jharrel Jerome. Az első négy epizódot a South by Southwest filmfesztiválon mutatták be 2023 márciusában. A történetben megismerhetjük Cootie-t, egy 13 láb magas, 19 éves fekete férfit, akit nagynénje, Lafrancine és nagybátyja, Martisse nevel a kaliforniai Oaklandben. A külvilágtól elzárva él, egészen addig, amíg véletlenül fel nem fedezi őt egy csapat tizenéves politikai aktivista.
#40

68 A gazember  (2022)

vígjáték

Amazon Prime Video

A sorozat története egy Nino Scotellaro nevű szicíliai ügyész körül forog, aki egész életét a maffia elleni harcnak szentelte, majd azzal vádolják meg és ítélik el, hogy ő... több»

Egy Olaszországból érkező sorozat, amiben egy szicíliai ügyész történetét ismerhetjük meg. Az egész életét a maffia elleni harcnak szentelte, végül őt magát is megvádolják azzal, hogy maffiózókkal dolgozott együtt.
#39

68 Citadel  (2023)

(4)

dráma

Amazon Prime Video

A Citadel globális kémügynökség elbukott, és ügynökeinek törölték az emlékeit. Most a Manticore nevű hatalmas szindikátus kerül hatalomra. Vajon a Citadel ügynökei fel... több»

A Citadel egy amerikai akciósorozat, amelyet Josh Appelbaum, Bryan Oh és David Weil készítettek. A Russo testvérek producerként vettek részt a projektben. A főszerepekben Richard Madden, Priyanka Chopra, Stanley Tucci és Lesley Manville láthatóak.
#38

dráma

Amazon Prime Video

A film Tom és Mia életét követi, akik Athénba költöznek, miután megörökölték a családi lakást. A férfi cégalapító, míg a nő antikapitalista aktivista lett. több»

A Görögsaláta egy nyolcrészes francia sorozat, amelyet Cédric Klapisch készített. A sorozat a rendező trilógiájának folytatása, amely 2002-ben a Lakótársat keresünk című produkcióval kezdődött. A történet szerint Tom és Mia Athénba költöznek, miután megörökölték családjuk lakását.
#37

69 A végső lista  (2022)

(7) (2)

akció | dráma | thriller

Amazon Prime Video

Egy volt tengerészgyalogos tiszt utánajár, hogy miért esett csapdába az egész szakasza egy nagy téttel bíró titkos küldetés során. Bár James visszatér a küldetésből, de... több»

A végső lista James Reece hadnagyot követi, akit a Jurassic Park és A holnap háborúja sztárja, Chris Pratt alakít, és akinek egy nagy téttel bíró titkos küldetés során az egész szakasza csapdába kerül.  A sokkos állapotban lévő James csalódottan tér haza, mert ellentmondásos emlékei vannak a rajtaütésről, és kétségbe vonja, hogy ő a hibás. Hamarosan kiderül azonban, hogy sötét erők dolgoznak a háttérben, melyek mindent megtesznek azért, hogy az igazság rejtve maradjon.  A Jack Carr azonos című bestsellere alapján készült sorozatban Jeanne Tripplehorn, Constance Wu és Patrick Schwarzenegger is feltűnik, valamint Chris Pratt executive producerként is kivette a részét a munkálatokból. A klasszikus akcióthrillerek kedvelői egy igazi, régivágású sorozatot várhatnak tőle.
#36

70 Dolores pokla  (2023)

(2)

dráma | horror | vígjáték

Amazon Prime Video

Amikor Dolores Roach egy igazságtalan börtönbüntetés után szabadul, újra találkozik egy régi barátjával, aki megengedi neki, hogy masszőrként dolgozzon. Amikor az újdonsült... több»

A sorozat az Empanada Loca című egyszemélyes off-Broadway színdarabon és az Aaron Mark által készített azonos című podcaston alapul. Dolores Roach egy igazságtalan 16 éves börtönbüntetés után szabadul, és visszatér az időközben lezüllött Washington Heights negyedbe. Újra találkozik egy régi füves barátjával, Luis-szal, aki megengedi neki, hogy a boltja alatti pincében éljen és masszőrként dolgozzon. Amikor az újdonsült stabilitás ígérete veszélybe kerül, a túlélés érdekében a végletekig kell mennie.
#35

70 Barrabrava  (2023)

dráma | krimi | thriller

Amazon Prime Video

Egy kegyetlen belső harc után két testvért kirúgnak szeretett csapatuk bandájából. Egyedül, pénz és politikai védelem nélkül olyan háborúba kezdenek, amely próbára teszi... több»

A Barrabrava egy argentin drámasorozat, amelyet Jesús Braceras készített. A cselekmény két testvért követ, akiket kirúgnak egy bandából, amelynek évek óta a tagjai, és egyfajta háborúba kezdenek, ahol próbatétel elé állítják az egymás iránti köteléküket. A főszerepekben Gastón Pauls és Matías Mayer látható, kiegészítve egy szereplőgárdával, ahol olyan nevekkel találkozhatunk, mint Violeta Narvay, Miguel Ángel Rodríguez, Mónica Gonzaga, Angelo Mutti Spinetta és Neo Pistea.
#34

70 Újságos lányok  (2022)

(3)

dráma | fantasy | horror

Amazon Prime Video

Néhány órával 1988 Halloween éjszakája után négy 12 éves lánynak egy küldetéssel kell szembenéznie. Egy bonyolult konfliktus csapdájába esve utaznak az időben, hogy... több»

Az újságos lányok egy drámai sci-fi drámai sorozat, amely az azonos című képregénysorozaton alapul. A cselekmény négy fiatal lányt követ, akik 1988-ban, Halloween másnapjának reggelén újságkihordás közben akaratlanul belekeverednek az időutazók egymással harcoló frakciói közötti konfliktusba, és egy olyan kalandra indulnak az időben, amely megmenti a világot. Miközben a jelenünk, a múlt és a jövő között utaznak, találkoznak önmaguk jövőbeli változataival, és dönteniük kell, hogy elfogadják vagy elutasítják a sorsukat. A sorozat kimagasló kritikai fogadtatásban részesült.  
#33

71 Homecoming  (2018)

(2)

dráma | thriller

Amazon Prime Video

A Homecoming egy pszichológiai thriller, amely Heidi Bergman (Julia Roberts) szociális munkáson és Walter Cruz (Stephan James) veteránon keresztül mutatja be a háborúból... több»

Julia Roberts első tévés szerepe a Mr. Robot alkotójának, Sam Esmail thriller sorozatában. Előző munkájához hasonlóan Esmail a rajongókat is a sötétben tartja, így rengeteg fordulatra és cliffhangerre számíthatunk ebben a minisorozatban, amely egy félrevezetett tanácsadóról szól, aki a háborúból hazatérő veteránokon szeretne segíteni, miközben a vállalatnak, amelynek dolgozik, sötét tervei vannak. A második évadban Janelle Monae egy olyan nőt alakít, aki elvesztette az emlékezetét, és a múltja után kutat, amely ugyanahhoz a vállalathoz kötődik, amelynek Roberts az első évadban dolgozott.
#32

dráma | horror | thriller

Amazon Prime Video

A tetőtől talpig egyforma Mantle ikrek küldetése, hogy megváltoztassák a nők szüléseinek módját, kezdve Manhattanben. több»

A sorozat egy pszichológiai thriller, amelyet Alice Birch készített az Amazon Prime Video számára. David Cronenberg 1988-as, azonos című filmje alapján készült, amelyet Bari Wood és Jack Geasland 1977-es Twins című regényéből adaptált.
#31

vígjáték

Amazon Prime Video

Amikor egy apokaliptikus szökőár lecsap egy lánygimnázium tízéves osztálytalálkozója alatt, a résztvevőknek együtt kell megtalálniuk a túlélés módját. több»

Egy osztálytalálkozó résztvevői egy szökőár kellős közepén találják magukat. Össze kell fogniuk, hogy túléljenek, de vajon a múlt sérelmeit nézve, menni fog nekik?
#30

82 Máshon  (2024)

(3)

dráma

Amazon Prime Video

A Hongkongban élő külföldiek egy szűk csoportjának személyes és szakmai életébe pillanthatunk bele. több»

A Máshon egy drámasorozat, amelyet Lulu Wang készített Janice Y. K. Lee 2016-os The Expatriates című regénye alapján. A történetben egy összetartó, külföldiekből álló csoportot ismerhetünk meg, akik Hong Kong városi dzsungelében próbálnak helytállni.
#29

62 Chloe  (2022)

(2)

dráma | misztikus

Amazon Prime Video

Becky még mindig az édesanyjával él, félmunkaidőben dolgozik. Az Instagramon található tökéletes képekhez és életekhez méri a sajátját, és kényszeresen visszatér az egyik... több»

A Chloe egy hatrészes brit pszichológiai thriller sorozat, melynek főszereplője egy fiatal nő, Becky, aki még mindig az édesanyjával él. Becky megszállottja az Instagramnak, és kényszeresen visszatér az egyik felhasználó fiókjához. Becky szüntelenül figyeli Chloéé (Gilbert) látszólag tökéletes életét a közösségi médián keresztül. Amikor azonban Chloe hirtelen meghal, Becky azon vágya, hogy megtudja, mi áll a haláleset hátterében, arra készteti, hogy új személyazonosságot vegyen fel, és "véletlen" találkozást szervezzen Chloe legjobb barátnőjével, Liviával (Bennett-Warner), és beszivárogjon Chloe szűk baráti körébe. Pazar kritikai fogadtatású széria, tényleg kihagyhatatlan.
#28

73 Rajzás  (2023)

(3)

Amazon Prime Video

Egy fiatal nő története, aki mániákus módon rajong egy hírességért. Egy napon azonban az ártatlannak induló csodálat sötét fordulatot vesz. több»

A Swarm egy amerikai pszichológiai horrorsorozat, amelyet Donald Glover és Janine Nabers készítettek. A sorozat Dre-t (Dominique Fishback), egy fiatal nőt követ nyomon, akinek egy popsztár iránti megszállottsága sötét fordulatot vesz.
#27

73 A periféria  (2022)

(13) (1)

dráma | sci-fi | thriller

Amazon Prime Video

A film a jövőben játszódik, amikor a technológia finoman megváltoztatta a társadalmat, és egy nő felfedez egy titkos kapcsolatot egy alternatív valósággal, valamint a saját... több»

A The Peripheral egy amerikai sci-fi televíziós sorozat, amelynek producere és készítője Scott Smith. Az Amazon által gyártott sorozat William Gibson 2014-es, azonos című könyve alapján készült. A Westworld alkotói, Jonathan Nolan és Lisa Joy egy jövőben játszódó szériával rukkoltak elő. amikor a technológia enyhén szólva is drasztikusan megváltoztatta a társadalmatm egy nő felfedezi a titkos kapcsolatot egy alternatív valósággal, valamint a saját sötét jövőjével. A sorozat alapvetően pozitív kritikai fogadtatásban részesült, de a nézők körében még nagyobb sikert ért el.
#26

74 Nincs titok  (2014)

(2)

dráma | vígjáték

Amazon Prime Video

A sorozat középpontjában egy kaliforniai zsidó család áll, melynek családfője, Mort 63 évesen dönti el, hogy felvállalja transzneműségét családja előtt. Gyermekei... több»

Ebben a sorozatban Jeffrey Tambor egy olyan karaktert alakít, aki (nem épp fiatalon) úgy dönt úgy, hogy nővé válik, és láthatjuk, hogy ez a döntés hogyan hat a családjára a lehető legviccesebb és legmegrendítőbb módon, beleértve egy idős nő fájdalmát, aki rájön, hogy életének nagy részét férfiként élve elpazarolta. Ez egy nagyívű családi dráma, amely úgy meséli el a történetét, hogy minden karaktert méltósággal és emberségesen mutat be. Senki sem válik ‘szentté’, de minden szereplő túllép a gyarlóságain. Néha szomorú és tragikus, máskor diadalmas, röviden: fájdalmasan szép sorozat.
#25

75 Semmi  (2023)

dráma | vígjáték

Disney+

Egy ikonikus bonviván, akinek alig van elég pénze, hogy fenntartsa gazdag életmódját, felfogad egy fiatal paraguayi nőt, hogy helyettesítse a nemrég elhunyt szobalányt, aki több... több»

A sorozat egy gazdag ételkritikus, Manuel Tamayo Prats (Luis Brandoni) életét követi nyomon, aki házvezetőnője halála után személyes válságon megy keresztül. Régi barátja, Vicent Parisi (Robert De Niro) New Yorkból a városba utazik, hogy az író segítségére legyen.
#24

76 A vadonban  (2023)

(2)

dráma | thriller

Amazon Prime Video

Egy fordulatos szerelmi történet a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” helyett rémálommá változik. több»

A sorozat egy brit thriller, amely B. E. Jones azonos című regénye alapján készült az Amazon Prime Video számára. A főszerepekben Jenna Coleman és Oliver Jackson-Cohen látható. A történetben egy álomnyaralás rémálommá válik egy fiatal brit pár számára, akiknek látszólag mindenük megvan, amikor a szívfájdalom dühbe és bosszúba fordul.
#23

78 Daisy Jones & The Six  (2023)

(2) (3)

dráma | zenés

Amazon Prime Video

A Daisy Jones és a The Six rockzenekar felemelkedésének története a '70-es évek Los Angeles-i zenei színtéren, a világméretű ikon státusz felé vezető úton. több»

A Daisy Jones & The Six egy áldokumentumfilm-sorozat, amelyet Scott Neustadter és Michael H. Weber készített Taylor Jenkins Reid 2019-ben megjelent azonos című regénye alapján. A sorozat az 1970-es évek végének Los Angeles-i zenei életében játszódik, és a címadó rockzenekar felemelkedését és bukását mutatja be.
#22

dokumentum

Amazon Prime Video

Doku-sorozat, amely a valóságshow megacsaládjának, a Duggaroknak a felszín alatt rejlő titkait tárja fel. több»

A dokumentumfilm-sorozat a Duggar családról szól és annak kapcsolatáról az Institute in Basic Life Principles intézettel. A produkció a TLC 19 Kids and Counting című valóságshow-sorozatából ismert Duggar család sötét titkait tárja fel - többek között Josh Duggar perét, amiben gyerekpornó birtoklásáért ítélték el.
#21

thriller

Amazon Prime Video

Egy tehetséges nőnek az intellektusa lehetőséget ad arra, hogy a titkos európai rendőrség élére álljon. De ez visszafelé sül el, és mindent elveszít. Az otthonában elkövetett... több»

A világ egyik legintelligensebb nyomozója, Antonia Scott visszatér a világba, miután hosszabb időre elvonult és remeteként élt - egyesíti erőit egy rendőrrel, hogy együtt kiderítsék egy gazdag örökös meggyilkolásának részleteit, illetve a nyomára bukkanjanak egy másik tehetős család elrabolt tagjára.
#20

akció | western

Amazon Prime Video

Joaquín Murrieta és Carrillo kalandjait követhetjük nyomon, amint összefognak, hogy szembenézzenek egy közös ellenséggel. több»

A kapzsiság az aranyláz miatt kerítette hatalmába Kaliforniát. Az emberek szomjaztak a gazdagságra és a földre. Ott, a Mexikó és az Egyesült Államok között újonnan meghúzott határon a múlt háború dühéből és idegengyűlöletéből táplálkozó törvénytelen háborút vív a hatalomért, amelyet bevándorlók egy csoportja vezet, akik összefognak, hogy megteremtsék a latin Robin Hood mítoszát: Joaquín Murrieta.
#19

thriller

Amazon Prime Video

Egy nő története, aki minden éjjel pontosan 3 óra 33 perckor felébred. Ezt az időpontot hajnali 3 és 4 között az ördög órájának is nevezik. több»

Az ördög órája egy brit thrillersorozat, amelyet Tom Moran készített, és amelynek producere Steven Moffat. A sorozat hat epizódból áll és kizárólag az Amazon Prime Video műsorán elérhető. A történet egy nőt követ nyomon, aki minden éjjel 3 óra 33 perckor felébred - ezt az időszakot hajnali 3 és 4 óra között az ördög órájának is nevezik. Egészen kiváló kritikai és nézői fogadtatású széria, amiről nem érdemes lemaradni!
#18

80 Gen V  (2023)

(5) (2)

akció | kaland | vígjáték

Amazon Prime Video

A fiatal 'hősök' próbára teszik fizikai, szexuális és erkölcsi határaikat, miközben a legjobb városokban a legjobb szerződésekért versenyeznek. Az Amazon Prime nagysikerű The... több»

A Gen V egy szuperhősös sorozat, amelyet Craig Rosenberg, Evan Goldberg és Eric Kripke fejlesztett, és amely a Kripke által írt The Boys spin-offjaként szolgál, és Garth Ennis és Darick Robertson The Boys képregényének "We Gotta Go Now" című története alapján készült. A sorozatban szuperhősök egy új generációját ismerhetjük meg, akik durva kiképzéseken mennek keresztül, hogy megtanulják uralni képességeiket.
#17

dráma | sci-fi | thriller

Amazon Prime Video

A Philip K. Dick regénye alapján készült sci-fi sorozat annak lehetőségét veti fel, hogyan alakult volna Amerika helyzete, ha a második világháborút a németek a japánok oldalán... több»

A sorozat Phillip K. Dick 1962-es, azonos című regényén alapul. A történet egy alternatív, disztópikus világban játszódik, ahol Németország megnyerte a második világháborút. Alapvetően a keleti partot a németek, a nyugati partot a japánok szállták meg, és a kettő között egy senki földje van. A Ridley Scott és Frank Spotnitz ( X-akták) által készített sorozatban a különböző szereplők a megszállással szembeni ellenállás megteremtésén dolgoznak, és "tiltott filmhíradókat" gyűjtenek, amelyek azt az alternatív történelmet mutatják be, amelyben a szövetségesek megnyerték a háborút, hogy felfedjék a nagyobb igazságot. Egy feszült és gyakran erőszakos disztópikus thriller, amely rengeteg csavarral és fordulattal várja a nézőket.
#16

dráma

Amazon Prime Video

Alice Hart erőszakos gyermekkora sötét árnyékot vet felnőtt életére. több»

A Szirmokba zárt szavak egy hétrészes minisorozat az Amazon Studios gyártásában, Sigourney Weaver és Alycia Debnam Carey főszereplésével. Az ausztrál írónő, Holly Ringland regénye alapján készült. Mind a hét epizódot Glendyn Ivin rendezte. A történetben megismerhetünk egy erőszakos múlttal rendelkező árvát, aki nagymamája virágfarmján keres menedéket.
#15

animáció | krimi | vígjáték

Amazon Prime Video

Lucifer lánya, hogy erőszakmentes alternatívát találjon a pokol túlnépesedésének csökkentésére, rehabilitációs hotelt nyit, ahol egy csapat félresikerült démonnak kínál... több»

A Hazbin Hotel egy felnőtteknek szóló animációs sorozat, amelyet Vivienne "VivziePop" Medrano készített. A sorozat története Charlie Morningstar, a Pokol hercegnője körül forog, aki a démonok "rehabilitálásának" és a Mennyországba való beengedésének módját keresi. Nyit egy rekreációs hotelt, amely démonoknak kínál esélyt a megváltásra.
#14

dráma | krimi

Amazon Prime Video | TV-ben (GALAXY4, csütörtök 01:33)

A sorozat főhősének karakterét Michael Connelly krimiíró alkotta meg, regényről regényre. Bosch nyomozó kalandjai ezen történetekből épülnek fel. A sorozat cselekménye... több»

Titus Welliver a főszereplője ennek a zsarus sorozatnak, amely egy renegát nyomozóról szól, akit néhány kísértetiesen hátborzongató gyilkosság megoldásával bíznak meg. Harry Bosch egy volt katona, aki tiszteli a szabályokat és olthatatlan szomjúsággal keresi az igazságot. Minden évadban olyan ügyet kap, amely veszélyezteti gondosan kialakított világképét, és gyakran összeesküvések és korrupt zsaruk közt kell megtalálnia az útját. Bár a téma sötét, de Welliver lubickol a szerepében, ezért is érdemes mindenképp megnézni ezt a krimisorozatot.
#13

85 Feltöltés  (2020)

(7)

misztikus | sci-fi | vígjáték

Amazon Prime Video

Egy férfi kiválaszthatja, hová menjen halála után, miután tudatát feltöltik egy virtuális világba. Szépen lassan alkalmazkodik új életéhez, és összebarátkozik ápolójával... több»

Greg Daniels, a zseni, aki olyan sorozatok mögött áll, mint A hivatal és a Városfejlesztési osztály. A Feltöltéssgel egy sötétebb sci-fi komédiát álmodott meg a halálról és arról, ami utána vár az emberre. Robbie Amell egy olyan férfit alakít, aki meghal, és úgy dönt, hogy a tudatát töltsék fel egy digitális túlvilágba. De a dolgok nem olyan idilliek, mint remélte, és a létezése csak bonyolódik, amikor beleszeret az élő ügyfélszolgálatosba.
#12

85 A térség  (2015)

(7) (9)

dráma | misztikus | sci-fi | thriller

Amazon Prime Video

A távoli jövőben Josephus Miller nyomozó feladatot kap: meg kell keresnie egy eltűnt örököst - Juliette Andromeda Maot. Küldetését megosztja James Holden kapitánnyal, aki... több»

Ez a sci-fi űreposz, amely a közkedvelt könyvsorozaton alapul, új otthonra talált az Amazonon a negyedik évaddal, miután a Syfy 2018-ban törölte. A térség a jövőben játszódik, amikor az emberiség már gyarmatosította a Naprendszert, és három főszereplő köré épül: Chrisjen Avasarala, az ENSZ Biztonsági Tanácsának tagja, Josephus Miller rendőrnyomozó és James Holden hajótiszt. Ők hárman egy olyan összeesküvés felgöngyölítésén dolgoznak, mely megtörheti a békét. Tele van akcióval és thriller-szerű fordulatokkal, de az emlékezetes, jól kidolgozott karakterek miatt ezt a szériát mindenképpen meg kell nézni.
#11

fantasy | vígjáték

Amazon Prime Video

Angyalok, démonok, egy 11 éves Antikrisztus, egy boszorkány - és a közelgő Armageddon.  több»

David Tennant és Michael Sheen a főszereplői Neil Gaiman fantasy művének pokolian szórakoztató adaptációjának. Tennant alakítja Crowley-t, egy démont, aki az elmúlt 6000 évet egyfajta rocksztárként élte a Földön. Sheen játssza angyali megfelelőjét, Aziraphale-t, egy bumfordi szeráfot, aki szintén a Földet tekinti otthonának, és vonakodva barátságot köt halhatatlan ellenségével. Kettejüknek össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák, hogy az Antikrisztus - egy oxfordi srác Shire-ben - hatalomra kerüljön, elpusztítsa a világot, és ami a legfontosabb, Crowley best of Queen válogatáskazettáját.
#10

82 A szélhámos  (2015)

(2)

dráma | krimi

Amazon Prime Video

Marius nemrég került ki a börtönből, ahol tulajdonképpen ellopta cellatársa személyazonosságát. Így hát most Pete néven készül újabb gaztettekre, de a célkeresztbe ezúttal... több»

A szélhámos alkotói David Shore (Dr. House) és Bryan Cranston (Breaking Bad/Totál szívás), aki egyben a sorozat rosszfiúja is. Humoros, gyors tempójú történetvezetés jellemzi a szériát. A történet szerint a nemrég szabadult elítélt Marius (Giovani Ribisi) 100 000 dollárral tartozik egy aljas gengszternek, ezért egy connecticuti kisvárosban bujkál, és börtöntársának, Pete-nek (Ethan Embry) adja ki magát. Pete három évnyi börtönsztorijával felfegyverkezve Mariusnak - aki karrierje révén szélhámos - nem okoz gondot beilleszkedni Pete családjába, akik 11 éves kora óta nem látták az igazi Pete-et. Marius kihasználja a helyzetet, és megpróbál ellopni 100 000 dollárt a család széfjéből, és visszafizetni a tartozását Vicknek, mielőtt Vick levágja Marius bátyjának ujjait. Tökéletes karakterépítés jellemzi a sorozatot, tényleg nem lehet abbahagyni, ha egyszer belevágsz.
#9

sci-fi

Amazon Prime Video

Egy kisváros lakóinak életét teljesen keresztülszövi egy gép, amely segít felderíteni az univerzum rejtélyeit.

Furcsa, de drámában gazdag széria, ami manapság kevés sci-fi sorozatra jellemző. A történet egy csapat ember körül bontakozik ki, akik egy kisvárosban élnek, amely egy olyan gépezetre épült, amelyet az univerzum rejtélyeinek feltárására építettek. Amikor furcsa jelenségeket tapasztalnak, kénytelenek utánajárni a gép valódi rendeltetésének, és annak, hogy mi lehet az ő szerepük a dolgok nagyobb összefüggésében.
#8

92 A nagy túra  (2016)

(1) (5)

vígjáték

Amazon Prime Video | TV-ben (Spíler1 TV, csütörtök 01:33)

Jeremy, Richard és James Föld körüli túrára indul három eszméletlen sportkocsival. több»

A Nagy Túra egy brit autós tévésorozat, amelyet Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May és Andy Wilman készítettek, kizárólag az Amazon online streaming szolgáltatása, az Amazon Prime Video számára, és 2016. november 18-án mutatták be. A műsor Clarkson, Hammond, May és Wilman távozását követően született meg a BBC Top Gear című sorozatából, és eredetileg három évre, illetve 36 epizódra kötöttek szerződést az Amazonnal.
#7

86 A fiúk  (2019)

(17) (10)

akció | krimi | sci-fi | vígjáték

Amazon Prime Video

Egy titkos CIA-alakulat feladata az, hogy kordában tartsa a szuperhősöket - bármi áron.  több»

Karl Urban a főszereplője ennek a vad, véres, vulgáris szuperhősös kalandnak, amelyet Seth Rogen, Evan Goldberg és Eric Kripke, a showrunner készített. A Garth Ennis képregénysorozatán alapuló sorozat sötétebb szemmel nézi a természetfeletti képességekkel megáldott hősöket, akikért mindannyian rajongunk. Urban durva igazságosztója egy senkivel (Jack Quaid) áll össze, akinek tönkreteszi az életét egy csapat korrupt szuperhős. A humor csípős és éles, az akció remek, a színészek pedig tündökölnek a szerepeikben.
#6

akció | dráma | thriller

Amazon Prime Video

Jack Ryan CIA ügynök veszélyes küldetésre indul, amikor megpróbálja felderíteni a terroristák kommunikációs csatornáit. több»

John Krasinski A hivatal után visszatért a tévézéshez, de a korábbi szerepéhez képest egy nagyon más karakterrel. Ő alakítja ugyanis a híres CIA-elemzőt, Jack Ryant ebben a sorozatban. A feltörekvő ügynök önbizalma gyakran vezet ahhoz, hogy összeütközésbe kerül a feletteseivel, például főnökével, James Greerrel (az egyébként zseniális Wendell Pierce). Az első évadban Ryan beépül egy aljas terveket szövögető terrorista sejtbe, miután felfedezi, hogyan kommunikálnak egymással a bűnözők, de amikor terepre kell mennie, a dolgok veszélyessé válnak.
#5

75 Hiány  (2019)

(3)

animáció | dráma | fantasy

Amazon Prime Video

Egy nő, miután felépül egy autó balesetben elszenvedett sérüléseiből, rájön, hogy különös kapcsolata van az idővel. több»

A BoJack Horseman alkotója, Raphael Bob-Waksberg és az író, Kate Purdy újra összeálltak egy felnőtteknek szóló animációs sorozatra, amelynek főszereplői Rosa Salazar és Bob Odenkirk. A sorozat Alma, egy autóbalesetet szenvedett fiatal nő útját követi, aki lassan kezdi elveszíteni az eszét. Kénytelen megkérdőjelezni a valóságról alkotott képét, amikor apja (Odenkirk) évekkel a halála után újra felbukkan, és arra ‘kényszeríti’, hogy kiderítse, hogyan halt meg, és miért tűnik úgy, hogy képes az időutazásra. A valósághű animációs technikával, a rotoszkópiával készült széria szürreális utazásra invitálja a nézőket térben és időben. Sötét humorú produkció, kötelező darab.
#4

93 Góliát  (2016)

(3)

dráma

Amazon Prime Video

Egy megbukott és tönkretett ügyvédet egy olyan üggyel bíznak meg, amely segíthet visszaszerezni hírnevét, és egyúttal a boszúra is lehetőséget biztosít... több»

A Góliát egy régivágású jogi thriller egy ikonikus televíziós írótól, David E. Kelley-től (Jogi játszmák) Billy Bob Thornton főszereplésével, aki Golden Globe-ot nyert az alakításáért. McBride egy alkoholista, lecsúszott ügyvéd, akinek az ölébe pottyan egy ügy egy nagy technológiai cég ellen. Az ügy másik oldalán McBride egykori cége, volt felesége (Maria Bello) és régi jogi partneréből lett nemezise (William Hurt) áll. Ahogy már említettük, egy régimódi, jól összerakott, jól játszott és lebilincselő tévésorozat rosszfiúkkal, erkölcsileg megkérdőjelezhető jófiúkkal és egy erős mellékszereplőgárdával. Darálásra az egyik legjobb.
#3

93 Bolhafészek  (2016)

(6)

dráma | vígjáték

Amazon Prime Video

Hat részes komédia sorozat, amelyet egy díjnyertes színdarab alapján készítettek. A főszerepben egy fiatal nőt ismerhetünk meg, aki igyekszik megbirkózni azokkal a... több»

A Londonban játszódó Bolhafészek főszereplője a lenyűgöző Phoebe Waller-Bridge (nem mellesleg ő készítette a sorozatot is). A történet egy fiatal nőről szól, aki megpróbál eligazodni a modern londoni életben. Ez a ‘hivatalos’ leírás azonban nem sokat árul el arról, hogy egy szexuálisan fondorlatos, és meglepően elgondolkodtató szériáról van szó a gyászról és a magányról, amely olyan gyorsan elrepül (minden évad csak hat félórás epizódból áll), hogy a nézők azt fogják kívánni, bárcsak tovább tartana az élmény. A sok gyomros után azonban a sorozat mindig képes arra, hogy újra megnevettessen minket. Valóban az elmúlt évek egyik legkülönlegesebb, legeredetibb vígjátéka.
#2

dráma | romantikus

Amazon Prime Video

Szerelmi háromszög egy lány és két testvér között. Történet az első szerelemről, az első szívfájdalomról és egy tökéletes nyár varázsáról. több»

Egy coming-of-age romantikus dráma sorozat, mely Jenny Han azonos című regényén alapul, és melynek már a premierje előtt bejelentették a második évadát. A történet szerint egy nyári vakáción a családi barátaik tengerparti házában Belly újra találkozik barátaival, Jeremiah-val és Conraddal, és belebonyolódik egy szerelmi háromszögbe. A széria kiváló kritikai fogadtatásban részesült, a romantikus vígjátékok kedvelőinek kihagyhatatlan darab.
#1

dráma | vígjáték

Amazon Prime Video

A ötvenes évek Amerikájában egy átlagos háziasszony úgy dönt, hogy stand up komikus lesz. Miriam "Midge" Maisel egy eszes, szép és életteli zsidó lány, aki előtt egyenes pálya... több»

Egy zseniális, okos, közönségkedvenc, gyors vígjáték, némi drámával. Az 1950-es évek New Yorkjában játszódó történetben Rachel Brosnahan (Kártyavár, Manhattan) Miriam "Midge" Maiselt alakítja, a tökéletes, felső Westside-i feleséget, aki - miután a férje elhagyja - inni kezd, a színpadon találja magát, és egy lepukkant klubban ad fergeteges, káromkodásokkal teli előadást. A klub egyik embere, Susie Meyerson (Alex Borstein) azonnal felfigyel rá, így miközben az otthoni élete darabokra hullik, Miriam azon kapja magát, hogy stand-up komikusként próbál karriert építeni egy olyan korban, amikor a nők nem igazán voltak szívesen látott vendégek a színpadon. A sorozat ötvözi a komédiát, a feminizmust és egy kis stand-up történelmet, miközben óriási szíve van, és bármikor meg tud nevettetni, Brosnahan pedig egyszerűen lenyűgöző a főszerepben.