Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

The Man in the High Castle


(The Man in the High Castle)

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

A Philip K. Dick regénye alapján készült sci-fi sorozat annak lehetőségét veti fel, hogyan alakult volna Amerika helyzete, ha a második világháborút a németek a japánok oldalán nyerik meg, a szövetségesekkel szemben. Az ország kétpólusúvá vált volna: a nyugati part japán, míg a keleti oldal német fennhatóság alá került volna, s a kettő közötti sziklás területet amolyan semleges övezetté kiáltották volna ki. A történet középpontjában egy regény áll, melynek szerzője elvonultan, rejtőzködve él - fél a német megtorlástól, ugyanis könyve a nagy háború szövetségesek általi győzelméről szól.

(erare)
 
2017. 08. 23. 16:50 

Amikor belevágtam semmit se tudtam erről a sorozatról, viszont kiváló és nagyon hatásos thriller volt. Nekem nagyon bejött ez a megközelítése a dolognak. Remek volt.

 
2015. 03. 13. 04:35 

Nagyon feszes, nagyon erős disztópikus thriller. Hát eddig ilyen műfajjal nem igazán találkoztam. De most kiderült, hogy ez a kedvencem! :) Félretéve a viccet, igen hatásos lett ez a széria, minden pillanata profi (ha értitek, mire gondolok).

 

A könyvben a "Nehezen vonszolja magát a sáska" egy könyv, míg a sorozatban ezt filmkópiákkal helyettesítették.

(GedyPapa)
 

A sorozat Philip K. Dick azonos című könyvéből készült.

(GedyPapa)
Cinestar: Az ember a Fellegvárban (1. évad)
Összességében jó évadot láthattunk, mely Dick alapötletén kívül Frank Spotnitz írónak köszönhető. Egy ilyen felvezető után nem kétséges, hogy lesz itt második szezon is, csak az a kérdés, hogy mikor jelentik be.
Smoking Barrels: The Man in the High Castle
A sok szálat nézve nem is értem, hogy érezhettem párszor, hogy leült a sorozat, talán ez esetben is igaz a kevesebb néha több mondás. (7/10)
Hetediksor: The Man in the High Castle
A The man int he high castle mindekinek ajánlott, aki egy hihetetlen utópiát szeretne látni, viszont az izgalmi faktor nem az amit várunk és ha őszinték akarunk lenni, akkor muszáj elmondani, hogy vannak sorozatok, amik ennél sokkal jobban képesek szórakoztatni. 7/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.