Elhunyt A nagy Lebowski színésze, Jack Kehler

75 éves korában elhunyt Jack Kehler színész.

Halálának hírét, fia Eddie Kehler közölte a Deadline magazinnal, a színész leukémia szövődményei következtében hunyt el a Los Angeles-i Cedars Sinai Medical Centerben. Karrierje során közel 170 produkcióban szerepelt, első alakítása az 1983-ban megjelent Strange Invaders című filmben látható.

Karrierje során olyan nagysikerű filmekben és sorozatokban vállalt szerepet, mint a Miért éppen Alaszka?, a Holtpont, Az utolsó cserkész, a J.A.G. - Becsületbeli ügye, a Sliders, a Ha a falak beszélni tudnának és a Hetedik mennyország. Egyik legnépszerűbb alakítása a Joel és Ethan Coen rendezésében készült A nagy Lebowskiban látható.

Karrierje során olyan ismert és kultikus sorozatokban is felbukkant, mint 83 Monk - Flúgos nyomozó, a Döglött akták, a Dr. Csont, a Mad Men - Reklámőrültek, A mentalista és Az ember a Fellegvárban.

Kehlert fia, Eddie mellett felesége, Shawna Casey, menye, Mari-Anne és Liam nevű unokája gyászolják. Nyugodjék békében!

69 HÍRESSÉG, AKIT 2022-BEN VESZTETT EL A VILÁG

#1
Jack Kehler

Jack Kehler

szül. 1946. 05. 22. - elhunyt 2022. 05. 07.
Philadelphia, Pennsylvania, Egyesült Államok
Jack Kehler 1946. május 22-én született a Pennsylvania állambeli Philadelphiában, az Egyesült Államokban. New Yorkban pincérként dolgozott, amíg huszonnégy évesen úgy nem döntött, hogy színházi karriert fut be. 1982-ben felvételt nyert az Actors Studióba. Egy idő után, filmes ambícióktól vezérelve Los Angelesbe... több»