52% 30 szavazat
Harlan Coben: Menedék

Harlan Coben: Menedék

Harlan Coben's Shelter
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
42
Szereplők (42)
10
Képek (10)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
4
Cikkek (4)
Fórum

FILMINFÓ

Mickey Bolitar története és új élete egy elvonón lévő anyával, egy halott apával, egy idegesítő nagynénivel és egy új iskolával New Jerseyben.

(Hupka Adrián)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2023.08.17. | Amazon Prime Video (2023.08.18.)

Sorozat áttekintés

1. évad - 8 epizód

Hol nézheted

Jaden Michael
Adrian Greensmith
Abigale Corrigan
Missi Pyle
Constance Zimmer
Constance Zimmer
Jaden Michael
Samantha Bugliaro
Jaden Michael
Adrian Greensmith
Abigale Corrigan
Jaden Michael
Adrian Greensmith
Jaden Michael
Abigale Corrigan
Jaden Michael
Adrian Greensmith
Abigale Corrigan
Brian Altemus
 
2023.09.25 Zsuzsanna395645 Nézhetetlen

legújabb vélemény

Ez nem Coben

Aki látott már nem egy Coben megfilmesítést, az érzi, hogy ez nagyon messze van egy Cobentől. Gagyi, tininyomozós klisés hülyeség lett. Nem is a Netflix csinálta, ez látszik is, el sem hittük, hogy egy Harlan Coben sorozatot nézünk, olyan unalmas és bárgyú.

0
 
2023.09.23 Robinson76

Szimpátiám a színészeknek szól

A Menedék a szerző műveiből már jól ismert sémát követi. A nézőnek kell kibogoznia egy jócskán összecsomózódott fonalat, miközben fordulat fordulatot követ. Az összeesküvések és az emberi kapcsolatok szövevénye, a misztikuma ellenére a végére logikus és kielégítő válaszokkal szolgál. Mint mostanság sok szériában, itt is a tizenéveseké a főszerep, de a szokásosnál több időt töltöttek a forgatókönyvírók a felnőtt történetszálak kiépítésével, különösen a főbb szereplők előéletére és kapcsolatára. Az ő történetüknek nem sok köze van a fő cselekményhez, de így a sorozat legalább annyit fektet a karakterekbe, mint a cselekménybe, és ez bizony jót tesz a szériának. Az amúgy is szimpatikus és jól teljesítő színészek töltik meg élettel az amúgy kissé klisés és kiszámítható történetet, ami végül hozza azt a szintet, ami miatt a jó sorozatok között a helye nálam.

0
 
2023.08.17 DarkMoss

Temérdek klisé, kínos pillanatok a színészektől, felesleges diverzitás, stb. A jelen hollywood mocskának ékes példája. Nem tudtam folytatni az első részen túl.

0
 
2023.08.18 Xenomorf

Szerintem érdekes a történet és az alakítások is jók. Az eddig megjelent epizódok alapján ígéretes, bizotsan folytatom majd.

0