Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
75
Filmadatlap
 
27
Szereplők
14
Vélemények
11
Képek
2
Videók
Az órák
 
hsanya182   2016. 10. 29.

Hisztis, akaratos, depressziós nőkről szól, akik nem bírnak szembenézni az élettel, más életről álmodnak mint amiben élnek, képtelenek önmagukat megvalósítani... A film témájának megvalósítása szerintem elég jó, három "idősíkon" megy a film, és meg kell próbálnunk összekapcsolni a történteket. Kicsit agyalós, pszichológiai, érett film, elég negatív hullámmal... AKi pozitívabb filmet akar, ezt NE nézze meg.

 
Deku   2017. 10. 25.

A film rendben volt a karakterek is egész szépen összejöttek. Nekem a helyén volt. Szörnyen beletalált ez a film. Semmi rosszat nem tudok mondani róla mivel szerintem igazán egyben volt az egész.


 
puffancshercegnő   2016. 09. 20.

Azt mondanám rá, hogy inkább a nők tudnak azonosulni a filmmel, a hangulatával, a szereplőkkel, de mint filmalkotás férfiaknak is bátram ajánlom, mert egyedi filmélményt nyújt. A színésznők mind nagyon jól alakítanak benne, és karaktereik sorsának alakulását jól mutatja be a film. Nem lankad a figyelmünk, leköti az embert.

 
Zsceeeka   2015. 05. 03.

Tipikus "női" film, de a jobbak közül, bár a páromnak is nagyon tetszett. Melankolikus, elgondolkodtató, ehhez a filmhez igazán hangulat kell. Ha az megvan, akkor nagyon nagy élmény.

 
Loborg   2015. 02. 13.

Komoly film, emlekezetes. Mindharom noi foszereplo jo a szerepeben, de Nicole Kidman fergeteges. Szinte felismerhetetlen , a tekinteterol ismerni meg leginkabb, Virginiara pedig valoban nagyon hasonlit. Hangulat kell a filmhrz, de ha az megvan, meg egy ideig foglalkoztatja az embert a film vege utan is.

Julianne Moore
Julianne Moore

A film összbevétele 108 846 072 dollár volt (imdb.com).

 

A film szerepel az LMBT listán,mely azokat a filmeket tartalmazza, melyekben leszbikus, meleg, biszexszuális vagy transznemű szereplők szerepelnek,illetve a film cselekményére hatással van, ha a filmben azonos neműek közötti kapcsolat létesül.

(mamiéstöti2)
 

Először Julianne Moore, aztán Meryl Streep, végül Nicole Kidman része lett felvéve.

(emesejuhasz)
 

Nicole Kidman nagyon szerette a műorrt, amit a forgatáson hordott, annyira, hogy felvételen kívül is hordta, főleg, mivel akkoriban vált el Tom Cruise-tól, és sok figyelmet kapott paparazzóktól.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.