Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
75
Filmadatlap
 
27
Szereplők
14
Vélemények
11
Képek
2
Videók
Az órák
 
Ildikó Bacskai   2018. 12. 30.

legújabb vélemény

Koronát Nicole Kidmannak

Nos a rendezéstől nem ájultam el, a filmzenék közepesecskék, DE NICOLE KIDMAN te jó ég, hát megérdemelte az Oscart ezért a szerepért az biztos, fantasztikusan alakítja a bipoláris személyiségzavarban szenvedő írót, tökéletesen azonosul a szereppel, elképesztő. Olyan embereknek javasolnám a filmet (egyáltalán nem csak nőknek, és bocsájtsanak meg a kommentelők közt előbukkanó őstulkoknak) akik bizonytalan időszakon mennek keresztül.

 
hsanya182   2016. 10. 29.

Hisztis, akaratos, depressziós nőkről szól, akik nem bírnak szembenézni az élettel, más életről álmodnak mint amiben élnek, képtelenek önmagukat megvalósítani... A film témájának megvalósítása szerintem elég jó, három "idősíkon" megy a film, és meg kell próbálnunk összekapcsolni a történteket. Kicsit agyalós, pszichológiai, érett film, elég negatív hullámmal... AKi pozitívabb filmet akar, ezt NE nézze meg.


 
Deku   2017. 10. 25.

A film rendben volt a karakterek is egész szépen összejöttek. Nekem a helyén volt. Szörnyen beletalált ez a film. Semmi rosszat nem tudok mondani róla mivel szerintem igazán egyben volt az egész.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 20.

Azt mondanám rá, hogy inkább a nők tudnak azonosulni a filmmel, a hangulatával, a szereplőkkel, de mint filmalkotás férfiaknak is bátram ajánlom, mert egyedi filmélményt nyújt. A színésznők mind nagyon jól alakítanak benne, és karaktereik sorsának alakulását jól mutatja be a film. Nem lankad a figyelmünk, leköti az embert.

 
Zsceeeka   2015. 05. 03.

Tipikus "női" film, de a jobbak közül, bár a páromnak is nagyon tetszett. Melankolikus, elgondolkodtató, ehhez a filmhez igazán hangulat kell. Ha az megvan, akkor nagyon nagy élmény.

Julianne Moore
Julianne Moore

A film összbevétele 108 846 072 dollár volt (imdb.com).

 

A film szerepel az LMBT listán,mely azokat a filmeket tartalmazza, melyekben leszbikus, meleg, biszexszuális vagy transznemű szereplők szerepelnek,illetve a film cselekményére hatással van, ha a filmben azonos neműek közötti kapcsolat létesül.

(mamiéstöti2 )
 

Először Julianne Moore, aztán Meryl Streep, végül Nicole Kidman része lett felvéve.

(emesejuhasz)
 

Nicole Kidman nagyon szerette a műorrt, amit a forgatáson hordott, annyira, hogy felvételen kívül is hordta, főleg, mivel akkoriban vált el Tom Cruise-tól, és sok figyelmet kapott paparazzóktól.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.