Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Az órák (2002)

The Hours
Filmadatlap
 
27
Szereplők
15
Vélemények
21
Képek
2
Videók

Galéria (21)

Julianne Moore
Julianne Moore

Videók (2)

 
Di Canio   2020. 11. 19.

legújabb vélemény

0

Komoly kihívás volt végignézni ezt a filmet, a végére az emberre átragad a depresszió, ami árad belőle. Unalmas, pedig a 3 idősíkban lett volna fantázia, de ez szörnyű volt.

 
Deku   2017. 10. 25.

0

A film rendben volt a karakterek is egész szépen összejöttek. Nekem a helyén volt. Szörnyen beletalált ez a film. Semmi rosszat nem tudok mondani róla mivel szerintem igazán egyben volt az egész.

 
hsanya182   2016. 10. 29.

1

Hisztis, akaratos, depressziós nőkről szól, akik nem bírnak szembenézni az élettel, más életről álmodnak mint amiben élnek, képtelenek önmagukat megvalósítani... A film témájának megvalósítása szerintem elég jó, három "idősíkon" megy a film, és meg k... több»

 
puffancshercegnő   2016. 09. 20.

0

Azt mondanám rá, hogy inkább a nők tudnak azonosulni a filmmel, a hangulatával, a szereplőkkel, de mint filmalkotás férfiaknak is bátram ajánlom, mert egyedi filmélményt nyújt. A színésznők mind nagyon jól alakítanak benne, és karaktereik sorsának alakulását jól mutatja be a film. Nem lankad a figyelmünk, leköti az embert.

 
Ildikó Bacskai   2018. 12. 30.

0
Koronát Nicole Kidmannak

Nos a rendezéstől nem ájultam el, a filmzenék közepesecskék, DE NICOLE KIDMAN te jó ég, hát megérdemelte az Oscart ezért a szerepért az biztos, fantasztikusan alakítja a bipoláris személyiségzavarban szenvedő írót, tökéletesen azonosul a szereppel, elképesztő. Olyan embereknek javasolnám a filmet (egyáltalán nem csak nőknek, és bocsájtsanak meg a kommentelők közt előbukkanó őstulkoknak) akik bizonytalan időszakon mennek keresztül.

 
Zsceeeka   2015. 05. 03.

0

Tipikus "női" film, de a jobbak közül, bár a páromnak is nagyon tetszett. Melankolikus, elgondolkodtató, ehhez a filmhez igazán hangulat kell. Ha az megvan, akkor nagyon nagy élmény.

 
Loborg   2015. 02. 13.

0

Komoly film, emlekezetes. Mindharom noi foszereplo jo a szerepeben, de Nicole Kidman fergeteges. Szinte felismerhetetlen , a tekinteterol ismerni meg leginkabb, Virginiara pedig valoban nagyon hasonlit. Hangulat kell a filmhrz, de ha az megvan, meg egy ideig foglalkoztatja az embert a film vege utan is.

A film összbevétele 108 846 072 dollár volt (imdb.com).

 

A film szerepel az LMBT listán, amely azokat a filmeket tartalmazza, melyekben leszbikus, meleg, biszexuális vagy transznemű szereplők szerepelnek, illetve a film cselekményére hatással van, ha a filmben azonos neműek közötti kapcsolat létesül.

(mamiéstöti2)
 

Először Julianne Moore, aztán Meryl Streep, végül Nicole Kidman része lett felvéve.

(emesejuhasz)
 

Nicole Kidman nagyon szerette a műorrot, amit a forgatáson hordott, annyira, hogy felvételen kívül is hordta, főleg, mivel akkoriban vált el Tom Cruise-tól, és sok figyelmet kapott paparazzóktól.

(kázsé)
 

A film Virginia Woolf Mrs. Dalloway c. regényén alapul.

(kázsé)
 

"Az órák" volt Virginia Woolf Mrs. Dalloway c. regényének munkacíme.

(kázsé)