Colin Farrell tett egy nagyon is bizalomgerjesztő megjegyzést az új Batman-film kapcsán

Mint az köztudott, Colin Farrell egy igazán ikonikus szerepben bukkan majd fel a készülő Batman moziban. Ő játssza ugyanis a Pingvint, Batman egyik legeredetibb ellenségét. Azt egyelőre nem tudni, hogy mekkora szerepe is lesz majd a történetben, de a színész egyik legutóbbi interjújában nagyon izgatottan nyilatkozott.

Colin Farrell elmondta, hogy eleve nagy rajongója ennek az univerzumnak, és gyerekeivel már az összes eddig készült mozit végignézték otthon. Úgy érzi, hogy maximálisan felkészült ebből a világból. Éppen ezért adhatunk hitelt a szavának, amikor azt mondta, ennél eredetibb Batman-történettel még nem találkozott.

A filmet Matt Reeves rendezi, aki a jelek szerint olyan filmet készít, amely egyszerre lesz ismerős és újszerű a rajongóknak. Hogy ez mit takar pontosan, azt persze csak a premier után tudhatjuk meg, ahogy azt is, hogy Pingvinnek milyen szerepet szánnak a történetben.

Érdekesség, hogy nem ez az első alkalom, hogy Colin Farrell közel kerül egy Batman filmhez, igaz, korábban még sosem szerepelt a franchise-ban. Ám volt egy időszak évekkel ezelőtt, amikor karnyújtásnyira volt tőle Bruce Wayne szerepe. Akkoriban még úgy volt, hogy Wolfgang Petersen rendezi majd a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala mozit, aki neki szánta Batman szerepét. De az egy sokkal komorabb történet lett volna, amely Alfred temetésével kezdődött volna. Bruce ezután szerelembe esett volna, ám feleségét Joker megölte volna, hogy a végén kiderüljön: az egész szerelem dolgot csak Joker találta ki és szervezte meg, hogy ezzel is tönkre tegye Batmant.

Az új Batman bizonyára nem lesz ennyire zord, de a színészek eddigi nyilatkozatai alapján enélkül is talán az egyik legjobb adaptációra készülhetünk.