Csillagot kapott Hollywoodban Carrie Fisher, Mark Hamill felolvasta a színésznő halála után írt üzenetét (videó)

Carrie Fisher csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán, az átadón maga Mark Hamill is jelen volt, aki felolvasta a színésznő halála után írt üzenetét.

Beszédében Hamill megjegyezte, hogy "nagyon nehéz olyan szavakat találni, amelyekkel Fishernek igazságot tudna szolgáltatni”. “Carrie egyedülálló volt. Mindannyiunké volt, akár tetszett, akár nem. Ő volt a mi hercegnőnk, a fenébe is! Az őt alakító színésznő pedig egyetlen gyönyörű, rettenthetetlenül független, vadul vicces, felelősséget vállaló nővé olvadt össze, akitől mindannyiunknak elállt a lélegzete. Határozott és kemény, de olyan sebezhetőséggel, ami miatt drukkoltál neki, és akartad, hogy sikeres és boldog legyen. Nagyon fontos szerepet játszott a szakmai és magánéletemben. Mindkettő sokkal üresebb lett volna nélküle” - mondta Hamill.

“Nehéz eset volt? Kényes volt? Kétségtelenül. De minden sokkal unalmasabb és kevésbé érdekes lett volna, ha nem lett volna az a barát, aki volt. Soha nem fogom megszokni, hogy már nincs velünk, de nagyon hálás vagyok, hogy addig volt velünk, ameddig volt. Hálás vagyok a nevetésért, a bölcsességért, a kedvességért, és még azért a pimasz, önfeledt szarságért is, amivel az én szeretett ikertestvérem az őrületbe kergetett az évek során. Szóval köszönöm, Carrie. Szeretlek” - folytatta a színész.

Az ünnepség egy kisebb botrányba fulladt, miután Fisher lánya, Billie Catherine Lourd kitiltotta az eseményről elhunyt édesanyja testvéreit. A testvérek nyilvánosan is megdöbbenésüket fejezték ki, Lourd azonban egy hivatalos közleményben közölte, miével indokolta a döntését.

“Napokkal anyám halála után a bátyja és a nővére úgy döntöttek, hogy nyilvánosan dolgozzák fel a gyászukat, és tőkét kovácsolnak anyám halálából, rengeteg pénzért interjút adtak. Soha nem konzultáltak velem, és nem vették figyelembe, hogy ez hogyan hatna a kapcsolatunkra. Hogy tisztázzuk - nincs semmilyen viszály. Nincs semmilyen kapcsolatunk. Ez egy tudatos döntés volt a részemről, hogy megszakítsak egy olyan életmóddal kapcsolatos kört, aminek sem magam, sem a gyermekeim számára nem akarok részese lenni” - közölte Lourd.