Dr. Genya visszatért – és Amerikát újra gonosszá szeretné tenni

Dr. Genya ismét közöttük jár-kel – és semmi egyéb vágya nincs, mint hogy a világot leigázza és feleméssze a gonoszság. Ezen terveit nemrég Jimmy Fallon műsorában tárta a világ elé – ahogy többek között azt is, hogy feltett szándéka indulni az amerikai időközi választásokon - annak ellenére, hogy nemrég kirúgták a Trump-kabinetből. 

Mike Myers nemrég erősítette meg, hogy az Austin Powers 4 készül, sőt – hamarosan számíthatunk rá, hogy meg is érkezik, ám az eddigi részekkel ellentétben a film története inkább Dr. Genyára fókuszál majd, és nem mindenki kedvenc, szabatos és szabadszájú brit titkosügynökére. Ennél többet még nem igazán lehet tudni a készülő filmről, csak annyit, hogy szokás szerint Myers lesz mögötte az igazi kreatív agy és elme.

Ennek örömére és megerősítésére Dr. Genya feltűnt a legutóbbi The Tonight Showban, és részletesen beszámolt arról, hogyan és miként szeretné megvalósítani 5 lépéses, gonosz tervét, ha megválasztják. Az alábbi videóból kiderül, hol tervez indulni és miért, hogy milyen párt színeiben, és hogy milyen rettenetesen gonosz ötletei vannak – amin még a műsorvezető is kiborul egy picit.

Az angol nyelven és angol felirattal elérhető videó poénjainak nagyja eredeti nyelven jön ki igazán, ezért mindenképpen érdemes megnézni – főleg azoknak, akik szeretik a Myers-féle humort, és már vágynak egy kis genyaságra.

Ha a készülő film hozza az eddigi filmek színvonalát, akkor nem lesz okunk panaszra, az pedig még mindig egyértelmű, hogy az angol komikus lubickol a velejéig romlott, ámbátor néha kissé tétova diktátor szerepében.

És tessék: