Együtt forgat Tom Holland és Robert Pattinson, befutott az első fotó a közös filmjükhöz

Idén ősszel érkezik a Netflix következő nagy dobása, amelyhez kaptunk is némi ízelítőt, a szolgáltató ugyanis közzétett néhány jelenetfotót, amely alapján már most borítékolható, hogy a Mindig az ördöggel igencsak parádés szereposztást kapott.

“Ez egy több szálon futó elbeszélés, amely a második világháború lezárása után játszódik majd, ugyanakkor már érezhető az Egyesül Államok készülődése a vietnámi háborúra” - jegyezte meg a koncepcióval kapcsolatban a rendező, Antonio Campos.

A Mindig az ördöggel Donald Ray Pollock azonos című regényéből készült, a cselekmény lényegében a hatvanas években játszódik, egy kisvárosban összefonódó soroskat láthatunk, akiket továbbra is a második világháborúban elszenvedett traumák gyötörnek.

Tom Holland és Robert Pattinson mellett ráadásul olyan további sztárok is felbukkannak majd a filmben, mint Riley Keough, Jason Clarke és Bill Skarsgård, ráadásul a Mindig az ördöggel-re már nem kell sokáig várni, hiszen a film szeptember 16-án debütál majd a Netflixen. A friss képeket, pedig a film adatlapjára kattintva találjátok!