Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
76%

Mindig az ördöggel (2020)

The Devil All the Time
Filmadatlap
 
29
Szereplők
13
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
Annuska   2020. 10. 18.

legújabb vélemény

0

A regény le merem fogadni, hogy ezerszer jobb. A története lehetett volna rövidebb, bizonyos jelenetek elhúztak feleslegesen. Egyszer meg lehetett nézni.

 
Bazzzsi   2020. 10. 06.

2

Lenyűgöző film volt. Sodródott a néző a szereplőkkel és várta hogy miként forr eggyé a történet. Megrázó és elgondolkodtató story volt.


 
elekm90   2020. 09. 22.

2

Pozitív meglepetésként ért a film. Kegyetlen és beteges, ugyanakkor nagyon jól megírt történet, amely érdekes szereplőket vonultat fel. A színészi játék és a filmzene szintén kiemelkedő. Jó volt látni, hogy Tom Holland egy ilyen komoly szerepben is k... több»

 
stevepisti   2020. 10. 06.

2

Jó kemény filmre sikeredett. Tetszett a generációkat átölelő történet vezetés, időben is ugráltunk, végig narrálva van a történet, amit én nem bántam, szerintem segítség lehet, ha esetleg egy picit elkavarodtunk volna a sztoriban. Komoly sztárparádét... több»

 
indingo   2020. 10. 03.

1

Batman és Pókember egy filmben. Történetben nem pont ilyenre számítottam, de tetszett. Pattinson és Holland jó páros volt, a történet kellően mély, több szálon és idősíkban játszódó.

 
Hitman   2020. 09. 09.

2

Kemény dráma igazi sztárparávéval.

 
Secret Lover   2020. 10. 07.

1

Bár a film hangulata érdekes volt, a szerkezetét egy kicsit esetlenek találtam, arról nem is beszélve, hogy a két órás játékidő inkább érződött öt órának. Robert Pattinson, Bill Skarsgard és a háttérszereplőként emlékezetes Kristin Griffith nyújtott... több»

Galéria (9)

Jason Clarke
Riley Keough
Bill Skarsgård
Robert Pattinson
Tom Holland
Robert Pattinson
Bill Skarsgård
Haley Bennett
Robert Pattinson
Sebastian Stan

Videók (2)

 

A seriff, Lee Bodecker szerepét eredetileg Chris Evans alakította volna, azonban más filmes elfoglaltságai miatt végül kénytelen volt visszalépni. A helyét a Marvel moziverzumának másik sztárja, Sebastian Stan vette át.

(hp)
 

A film Donald Ray Pollock azonos című könyvének adaptációja. A szerző narrátorként is közreműködött a produkcióban.

(hp)
 

A Mindig az ördöggel forgatása 2019. februárja és áprilisa között zajlott Alabamában.

(hp)
 

Tom Holland és Robert Pattinson ismét együtt állt a kamerák elé a 2016-os Z, az elveszett város után.

(hp)
 

Tom Holland és Sebastian Stan negyedszer állt együtt a kamerák elé. A két sztár korábban olyan szuperhősfilmekben játszott, mint az Amerika kapitány: Polgárháború, a Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték.

(hp)
 

Robert Pattinson és Mia Wasikowska harmadik közös filmje a Damesel és a Térkép a csillagokhoz után.

(hp)
 
Amiért valóban érdemes megnézni a filmet, az a nosztalgikus és kissé nyomasztó hangulat, amit képileg sikeresen valósítanak meg, de a narráció miatt a titokzatosságtól megfosztott történet szintjén már megbicsaklik. több»
 
A kimagasló színészgárda tekintetében kínos belegondolni abba, hogy néhány év múlva valószínűleg a Mindig az ördöggel lesz az a film, amelyre úgy fogunk visszagondolni, mint a maratoni hosszúságú krimire, amely nem igazán szólt semmiről, de mégis ütött. több»
 
A második világháború után és a vietnami események előtt empátiának és gyengédségnek nincs helye az amerikai regényíró, Donald Ray Pollock világában. Az egyetlen érték, melybe kapaszkodhatunk, a hit. De vajon milyen meggyőződés az, amely szépen lassan mindenki erkölcsi iránytűjét eltéríti? több»