Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
78%

Mindig az ördöggel (2020)

The Devil All the Time
Filmadatlap
 
29
Szereplők
14
Vélemények
9
Képek
2
Videók

Galéria (9)

Jason Clarke
Riley Keough
Bill Skarsgård
Robert Pattinson
Tom Holland
Robert Pattinson
Bill Skarsgård
Haley Bennett
Robert Pattinson
Sebastian Stan

Videók (2)

 
BoBamburg   2021. 09. 03.

legújabb vélemény

0

Nem nagyon néztem utána, miféle film ez, csak belekezdtem a Netflixen. Aztán magával ragadott teljesen. Erős történetek, jó színészek, kemény, szorongató atmoszféra. Azóta könyvben is beszereztem, hogy teljes legyen az élmény.

 
Bazzzsi   2020. 10. 06.

2

Lenyűgöző film volt. Sodródott a néző a szereplőkkel és várta hogy miként forr eggyé a történet. Megrázó és elgondolkodtató story volt.

 
elekm90   2020. 09. 22.

2

Pozitív meglepetésként ért a film. Kegyetlen és beteges, ugyanakkor nagyon jól megírt történet, amely érdekes szereplőket vonultat fel. A színészi játék és a filmzene szintén kiemelkedő. Jó volt látni, hogy Tom Holland egy ilyen komoly szerepben is k... több»

 
stevepisti   2020. 10. 06.

2

Jó kemény filmre sikeredett. Tetszett a generációkat átölelő történet vezetés, időben is ugráltunk, végig narrálva van a történet, amit én nem bántam, szerintem segítség lehet, ha esetleg egy picit elkavarodtunk volna a sztoriban. Komoly sztárparádét... több»

 
indingo   2020. 10. 03.

1

Batman és Pókember egy filmben. Történetben nem pont ilyenre számítottam, de tetszett. Pattinson és Holland jó páros volt, a történet kellően mély, több szálon és idősíkban játszódó.

 
Hitman   2020. 09. 09.

2

Kemény dráma igazi sztárparávéval.

 
Secret Lover   2020. 10. 07.

1

Bár a film hangulata érdekes volt, a szerkezetét egy kicsit esetlenek találtam, arról nem is beszélve, hogy a két órás játékidő inkább érződött öt órának. Robert Pattinson, Bill Skarsgard és a háttérszereplőként emlékezetes Kristin Griffith nyújtott... több»

 

A seriff, Lee Bodecker szerepét eredetileg Chris Evans alakította volna, azonban más filmes elfoglaltságai miatt végül kénytelen volt visszalépni. A helyét a Marvel moziverzumának másik sztárja, Sebastian Stan vette át.

(hp)
 

A film Donald Ray Pollock azonos című könyvének adaptációja. A szerző narrátorként is közreműködött a produkcióban.

(hp)
 

A Mindig az ördöggel forgatása 2019. februárja és áprilisa között zajlott Alabamában.

(hp)
 

Tom Holland és Robert Pattinson ismét együtt állt a kamerák elé a 2016-os Z, az elveszett város után.

(hp)
 

Tom Holland és Sebastian Stan negyedszer állt együtt a kamerák elé. A két sztár korábban olyan szuperhősfilmekben játszott, mint az Amerika kapitány: Polgárháború, a Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték.

(hp)
 
A kimagasló színészgárda tekintetében kínos belegondolni abba, hogy néhány év múlva valószínűleg a Mindig az ördöggel lesz az a film, amelyre úgy fogunk visszagondolni, mint a maratoni hosszúságú krimire, amely nem igazán szólt semmiről, de mégis ütött. több»
 
A második világháború után és a vietnami események előtt empátiának és gyengédségnek nincs helye az amerikai regényíró, Donald Ray Pollock világában. Az egyetlen érték, melybe kapaszkodhatunk, a hit. De vajon milyen meggyőződés az, amely szépen lassan mindenki erkölcsi iránytűjét eltéríti? több»