Elhunyt Georgia Holt színésznő és énekesnő, Cher édesanyja

96 éves korában elhunyt Georgia Holt színésznő énekesnő, Cher édesanyja.

Halálának hírét maga Cher közölte a nyilvánossággal a közösségi médiában, mint kiderült, Georgia Holt tüdőgyulladásban szenvedett. Cher egy korábbi interjúban elmondta, hogy koronavírus-járvány idején nagyon ügyeltek arra, hogy ne tegyék ki édesanyját semmilyen lehetséges fertőzésnek.

“Van egy kis buborékunk, ami egész idő alatt megvolt. Maszkot viselünk, és nem vagyunk túl sokan. A nővérem, a sógorom, az anyukám, az asszisztensem. És távol maradunk egymástól” - nyilatkozta az énekesnő.

Georgia Holt 1926-ban született Arkansasban. Miután Los Angelesbe költözött megkapta első szerepét az 1950-ben megjelent A saját élete című produkcióban. További ismert alakításai a Művészpánik, The Lucy Show és az The Lucy Show című produkciókban láthatók.

Első szólólemezet 2013-ban jelent meg Honky Tonk Woman címmel, amelynek felvételei még a nyolcvanas években készültek. 

Georgia Holt hatszor kötött házasságot, két gyermeke gyászolja. Nyugodjon békében!

Hírességek, akik 2022-ben távoztak az élők sorából

#1
Georgia Holt

Georgia Holt

szül. 1926. 06. 09. - elhunyt 2022. 12. 10.
Kensett, Arkansas, Egyesült Államok
Georgia Holt 1926-ban született Arkansasban. Miután Los Angelesbe költözött megkapta első szerepét az 1950-ben megjelent A saját élete című produkcióban. További ismert alakításai a Művészpánik, The Lucy Show és az The Lucy Show című produkciókban láthatók. Első szólólemezet 2013-ban jelent meg Honky Tonk Woman címmel,... több»