Elliot Page a Gucci csábító reklámjában (videó)

Julia Garner, A$AP Rocky és Elliot Page kacéran mutatták meg magukat, amikor együtt tébláboltak egy otthonban az új Gucci Guilty kampány csábító reklámjában.

A The Harptones Life Is But A Dream című dalára készült, az 1960-as évek ihlette klipben a három sztár felöltözött, miközben együtt meghitt hangulatban töltötték az időt egy vintage stílusú házban. A 29 éves Julia úgy tűnt, hogy csókot készül adni a 36 éves Elliotnak, miközben mindannyian összebújtak a kanapén. Amikor a színésznő elhúzódott, Elliot elégedett mosolyt villantott, míg a 34 éves A$AP a Juno egykori sztárjának vállán pihentette a fejét. Később a rapper látható, amint gyengéden kisimítja Elliot haját annak arcából.

Az érzéki reklám azzal kezdődik, hogy A$AP az új parfümöt fújja magára, miközben Elliot a kertben a hátsó udvarban locsol. Az otthonukban A$AP egy újság felett pihen, miközben Elliot és Julia együtt csevegnek.

Julia az egész klip alatt lenyűgözően néz ki egy gyönyörű fehér bundában és szexi ruhában, míg Elliot egy színes inget visel, A$AP pedig egy elegáns blézert csipkés nadrággal. Az Ozark színésznője intenzív beszélgetést folytat A$AP-pal, mielőtt egy mosollyal enyhítené a pillanatot, majd a következő jelenetben Elliot karjaiba mászik. 

Az egész azzal ér véget, hogy mindhárman kézen fogva, egy rövid táncot járnak, mielőtt mosolyogva a padlóra vetik magukat.

A három sztárt a múlt hónapban jelentették be a Gucci "pour homme" illatának arcaként a Guilty kollekcióból, ami Elliot legelső illatkampánya. Ahogy a sajtóközlemény fogalmazott: "Rocky, Garner és Page az önelfogadás, a barátság és a szerelem minden formájához szóló ódát testesítik meg a gyengédség, a képzelet és a kíváncsiság történetén keresztül."

Garner azt mondja, hogy gyorsan érezte a kapcsolatot a színésztársaival, röviddel azután, hogy találkozott velük a forgatáson: "Mindkettőjükkel azon a forgatáson találkoztam először, de nem éreztem úgy. Az első 10 percben úgy éreztem, mintha már régóta ismernénk egymást - mondta az Elle szerint - A humor nagyon fontos tulajdonság számomra, és mindkettőjüknek remek humorérzéke van. Ez a forgatás egy különleges emlék."

Elliot bevallotta, hogy egy kicsit 'félénk' volt, mivel ez volt az első kampánya, de az idegessége nem sokkal azután enyhült, hogy megismerkedett a színésztársaival:  

"Még soha nem csináltam kampányt, így az elején egy kicsit szégyenlős voltam, hogy őszinte legyek, de Rocky és Julia a legkedvesebb emberek, és miután találkoztam velük, elpárolgott az idegességem. Nagyszívűek, kedvesek, őszinték, vidámak."

Ami Rockyt illeti, azt mondta, hogy "normálisnak érezte magát" a reklám forgatásán a két másik szupersztárral: "Nem éreztem úgy, hogy két másik hírességgel vagyok; nem éreztem magam hírességnek."

A Gucci Guilty az első illat 2010-es bevezetése óta része a Gucci szépségmárkának. Miután az eredeti illat nagy sikert aratott, az olasz ház 2011-ben kiadta a Gucci Guilty Pour Homme illatot. Tavaly a szépségmárka két új kiegészítővel bővült, a Gucci Guilty Intense Pour Femme és a Pour Homme illatokkal.

Az Esernyő Akadémia színészének ez az első parfümkollekciója.

Elliot 2020 decemberében a közösségi médián tett nyilatkozatában nyilvánosan vállalta, hogy transznemű és nem-bináris: "Sziasztok, barátaim, szeretném megosztani veletek, hogy transz vagyok, a névmásom ő/az és a nevem Elliot. Szerencsésnek érzem magam, hogy ezt írhatom. Hogy eljutottam erre a helyre az életemben." - tette hozzá a színész.