Előzetest kapott az év legcikibb cápás horrorja

A múlt héten már felütötte a fejét a közösségi oldalakon a hír – és min sem felejtettük el beszámolni róla – hogy nagyon úgy tűnik, a világ legrosszabb rendezője, Tommy Wiseau új filmmel készül.

A hír akkor robbant, amikor a rendező és egyik legjobb barátja, Greg Sestero a világ legrosszabb filmjének kikiáltott The Room egyik nyilvános vetítésén járt, és ott a semmiből bejelentették, hogy hamarosan új filmmel jelentkeznek, aminek már meg is van az előzetese.

A film a Big Shark címet viseli – és a titokzatos, eddig csak nagyon rossz minőségben elérhető előzetes végre hivatalosan is felkerült az internetre, ahol bárki megnézheti. És van mit.

 A közönség már most rettenetesen izgatott a filmmel kapcsolatban, ami címéhez hűen egy nagyon nagy cápát ígér – és három hős férfit, három elkötelezett tűzoltót, akik meg fogják menteni a világot a szörnytől.

Wiseau elmondása szerint a film New Orleansban játszódik, ugyanis ott született meg a film ötlete, és ott kapott igazi ihletet – ezért szeretne valamit visszaadni a városnak és a közösségnek. A trailert elnézve nagyon szép ajándék lesz ez.

A pletykák és a közvélekedés szerint – illetve amiatt, mert sok a homályos folt még a filmmel kapcsolatban – az alkotás még nem készült el, és a rendező az előzetessel szeretne befektetőt találni, hogy megfinanszírozza.

Úgyhogy ha valaki épp azon gondolkodik, hogy beszáll a filmiparba, és egy potenciális alapanyagot keres, akkor – Big Shark, tessék: