Erről a szexjelenetről fog beszélni az egész világ

Nem kis port kavart a Netflix 2020-ban megjelent filmje, a 365 nap, amelynek folytatására a mai napig várnak a rajongók.

Ezt a képet némileg árnyalja, hogy Barbara Bialowas rendezését sokan erőszakosan találták, amely lényegében validálja a nők ellen elkövetett szexuális bűncselekményt. Tény, hogy a produkció jócskán bővelkedik pikáns és durva jelenetekben, a filmmel szemben felhozott vádak azonban egyáltalán nem foglalkoztatják az eredeti 365 nap regények szerzőjét, Blanka Lipinskát.

A szerző a Hugo Gloss portálnak adott interjúban beszélt a folytatásról, amelyben elárulta, hogy a második részben még több szexjelenetre számíthatnak a nézők: “Látni fogunk egy olyan jelenetet, amelyet rendkívül nehéz volt számomra megírni. Nem hiszem, hogy bárki is látott volna valaha hasonló szexjelenetet más filmben, de nem is szeretnék erről többet mondani egyelőre.”

Bővebb információk egyelőre csakugyan nem láttak napvilágot a produkcióval kapcsolatban, mindenesetre annyi bizonyos, hogy a 365 nap folytatása a tervek szerint 2022-ben debütál majd a Netflix műsorkínálatában.

53 365 nap  (2020)

dráma

Massimo Torricellinek, a szicíliai maffia fiatal és jóképű vezérének nincs más választása, mint átvenni a szervezet vezetését az apja meggyilkolása után. Laura egy varsói... több»