Ez a film mentheti meg a teljes Marvel-univerzumot, és már idén láthatod

Bár nem Matthew Vaughn rendezi a Deadpool 3-at, úgy tűnik, eleget tud a projektről ahhoz, hogy bátran ki tudja jelenteni, hogy Shawn Levy filmje lesz az, amely megmenti a pangástól a Marvel filmes univerzumát.

A BroBible magazin Post Credit című podcastjében Vaughn ugyanis megjegyezte, hogy csak a legjobbakat reméli a Deadpool 3-tól. “Ez lesz az a lökéshullám, amely majd a teljes Marvel univerzumot felrázza, és ami majd új életet visz az egészbe. Azt hiszem, Ryan Reynolds és Hugh Jackman meg fogják menteni az egész MCU-t” - mondta Vaughn.

“X-Men-rajongó vagyok, csak azt akarom, hogy a filmek olyan jók legyenek, amilyennek lenniük kell” - tette hozzá a rendező.

A Marvelre csakugyan ráférne egy “életmentő” produkció, hiszen a 2023-as évben megjelent címek rendre elhasaltak a pénztáraknál, raádásul a rajongókban és a kritikusokban is keserű szájízt hagytak maguk után. 

A Deadpool 3 már amiatt is izgalmasnak ígérkezik, hogy Hugh Jackman visszatér Rozsomákként, akit utoljára a 2017-es Loganben formált meg, és akkor nagyon is úgy tűnt, hogy utoljára.

A közelmúltban egyébként maga Reynolds jelentette be a közösségi médiában, hogy a Deadpool 3 forgatása lezárult, így jelenleg az első előzetesre várunk. A film idén júliusban debütál a hazai mozikban.

Mindemellett Vaughn sem tétlenkedett, hiszen a rendező legújabb filmje, az Argylle: A szuperkém épp a holnapi nap folyamán érkezik a magyarországi mozikba.

akció | thriller

Az Argylle című kémthrillerbe az Egyesült Államokban, Londonban és más egzotikus helyszíneken kísérhetjü el Argylle-t, a szuperkémet világjáró kalandjain. Közben több... több»