Ezen a hétvégén a Netflixen: 4 újdonság, amire érdemes odafigyelned (szeptember 1-3)

Erősen a nyár vége felé járunk, rövidesen pedig beköszöntenek a hűvösebb napok. A szeptemberi hónap pedig jócskán tartogat izgalmas megjelenéseket a Netflixen, ennek apropóján pedig össze is gyűjtöttünk a számotokra négy olyan újdonságot, amelyeket nem érdemes kihagyni.

#4

romantikus

Netflix

Tíz ember, akik mind a szerelmet keresik. De a nők között legalább egy szabotőr rejtőzik, aki csak színleli az érdeklődést és szerelmet. Vajon ki lehet a farkas? több»

Egy japán társkereső valóságshow, ahol a tíz résztvevő közül az egyik a farkas, egy nő, aki csak azért van itt, hogy szabotálja a randizást, valójában pedig nem is érdekli, hogy párt találjon magának. Nem egy szokványos reality show, ez a műsor viszont jócskán tartogat fordulatokat a számunkra.
#3

57 Boldog befejezés  (2023)

(4)

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy pár, Luna és Mink egyéves évfordulóját ünnepli. Luna azonban kapcsolatuk kezdetétől fogva megjátssza az orgazmusát, legjobb barátnői egy édeshármas ötletét vetik fel,... több»

Joosje Duk első nagyjátékfilmes rendezése nem egy szokványos szerelmi dráma, hiszen bár Luna és Mink egy teljesen átlagos és szeretetteljes kapcsolatban élnek, a lány kénytelen bevallani barátnőinek, hogy egy éve csak színleli az orgazmust. A barátok azzal a javaslattal állnak elő, hogy vegyenek be egy harmadik félt a kapcsolatukba, ez azonban teljesen felforgatja Luna életét.
#2

akció | animáció | kaland

Netflix

Bean próbálja irányítani az érzelmeit és elsajátítani a mágia fondorlatait. A sorozat utolsó évada meglepő befejezéséhez érkezik. több»

Az ötödik és egyben utolsó évadához érkezett az elmúlt évek egyik legsikeresebb animációs sorozata, amelyben Bean megküzd saját érzéseivel, miközben a mágia minden rejtélyét igyekszik elsajátítani. Hőseink mindemellett egy nemes célért szállnak harcba, a történet azonban tartogat még néhány fordulatot. 
#1

57 Egy és fél nap  (2023)

(4)

akció | thriller

Netflix

Egy fegyveres férfi, aki kétségbeesetten próbál újra találkozni a lányával, beront az egészségügyi központba, ahol elhidegült felesége dolgozik, és elrabolja őt. több»

A történet szerint kétségbeesett apa és férj elrabolja a helyi kórházban dolgozó feleségét, hogy arra kényszerítse a nőt, hogy árulja el lányuk hollétét. Egy pattanásig veszült helyzet alakul ki egy vidékre tartó autóút során. A film történései másfél nap eseményeit dolgozza fel ebben a hamisítatlan túszdrámában. A film már elérhető a Netflixen.