Ezt figyeld, 7 új sorozat és film került ma fel streamingre! (Netflix, HBO Max, Disney+)

Ma is elkényeztetnek bennünket a streaming szolgáltatók azzal a fenomenális kínálattal, amivel megszórták a könyvtáraikat! Tudtad például, hogy már a Disney+ is tart koreai sorozatot? Náluk nézhető a Vér nélkül!

De ezen kívül a csatorna hoz egy a Disney-től egyébként is megszokottabb műsort, bár ebben is van egy kis csavar: ez az első együttműködés egy külsős céggel. Az Iwájú című animációs sorozat ma debütált.

A Netflix drámákkal, doku szériákkal köszön ma be, itt van nekünk a Nyitott ajtók: Börtönkísérlet vagy épp a Mit követett el Jennifer Pan?.

Az HBO/Max is egy újabb nagy leleplező dokut szállít, méghozzá egy világszerte népszerű tini ruhamárkáról és a mögötte álló sötét sztoriról, érdekekről. Megérkezett a mai napon a Brandy Mellville - a fast fashion bugyraiban !

Ha pedig bármelyik műsort azonnal néznéd és van előfizetésed az őket sugárzó csatornákra, elég csak a kiválasztott mafab adatlapjára menned, legörgetned a "Hol nézheted" fülig és kattintani a streaming ikonra! 

Jó szórakozást!

#7

dráma | sci-fi | thriller

Disney+

Egy volt testőrt felbérelnek, hogy megvédje egy laboratóriumban termesztett húst gyártó cég vezérigazgatóját – ugyanazt az embert, aki már túlélt egy támadást, és ezzel... több»

A feszültséggel teli thriller Yoon Ja Yoo-ról (Han Hyo Joo), a mesterségesen tenyésztett hús új korszakát 2025-ben megnyitó BF géntechnológiai vállalat vezérigazgatójáról és Woo Chae Woonról (Joo Ji Hoon), a nyugdíjas tisztből lett őrről szól, aki szándékosan közeledik hozzá, miközben egy rejtélyes haláleset és incidens során keverednek össze. A sorozat főbb szereplője lesz Lee Hee Joon is, aki korábban már szerepelt az A Killer Paradoxonban, és Sunwoo Jae miniszterelnök szerepét fogja játszani, aki át akarja venni az irányítást a BF csoport felett. A Disney+ műsorán.
#6

71 Iwájú  (2024)

(2)

akció | animáció | dráma | kaland

Disney+

A  képregényszerű, futurisztikus animációs sorozat Lagosban, Nigériában játszódik, és körüljárja az ártatlanság és a status quo megkérdőjelezésének témáit. több»

Az Iwájú egy eredeti animációs sorozat, amely egy futurisztikus Lagosban, Nigériában játszódik. Az izgalmas felnőtté válás története a gazdag szigetről származó fiatal lányt, Tolát és legjobb barátját, Kole-t, az autodidakta technológiai szakértőt követi, akik felfedezik a különböző világukban rejlő titkokat és veszélyeket. A Kugali filmkészítői - köztük Olufikayo Ziki Adeola rendező, Hamid Ibrahim látványtervező és Toluwalakin Olowofoyeku kulturális tanácsadó - egyedülálló utazásra viszik a nézőket az Iwájúvilágába, amely tele van egyedi vizuális elemekkel és technológiai fejlesztésekkel, amelyeket Lagos szelleme ihletett. A Disney+ műsorán.
#5

26 Antracit  (2024)

(6)

dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Egy régi ügy újra előkerül, amikor egy riporter eltűnik, és a webdetektív lányát egy kis hegyi városba vezeti, ahol egy szekta, titkok és halál kísért. több»

Az Anthracite egy francia Netflix-sorozat , amely egy híradós riporter gyanús eltűnését követi nyomon. Ez pedig a lányát, Idát egy kis hegyi városba vezeti, aki megpróbálja hazahozni őt. Ám az idilli háttér ellenére a város halálos titkokat rejt. Mindeközben egy tökéletes bűnbak, Jaro Gatsi, egy fiatal bűnöző, aki azért érkezett a hegyekbe, hogy rendbe hozza az életét, hamarosan gyilkossággal vádjával néz szembe. Az epizódok során Ida és Jaro élete összefonódik, és a kérdéseikre adott válaszok a saját múltjukban gyökereznek. Úgy tűnik, rengeteg fordulat vár ránk! A Netflix műsorán.
#4

dokumentum | krimi

Netflix

Amikor Jennifer Pan felhívja a 911-et, hogy bejelentse, a szüleit lelőtték, ő kerül egy lebilincselő bűnügyi ügy középpontjába. több»

Rendező: Jenny Popplewell
...ez egy erőszakos bűncselekmény volt, amely megrázta a csendes kanadai várost: Titokzatos alakok betörnek a vietnámi bevándorlók otthonába, terrorizálják a családot, és egyetlen tanúként a traumatizált lányt hagyják hátra. A szomszédok és barátok vendégszerető, nagylelkű és szorgalmas emberekként írják le a megtámadott családot - hogyan válhattak épp ők célponttá? Jenny Popplewell rendezőnő hosszú dokumentumfilmje a rendőrségi kihallgatási felvételek és az érintettek vallomásai alapján olyan szövevényes eseményeket tár fel, amelyekre senki sem számított. Hol nézheted? Netflix.
#3

dokumentum

Netflix

Egy arkansasi büntetés-végrehajtási intézetben egy seriff radikális társadalmi kísérletet hajt végre, hogy a bebörtönzött férfiaknak nagyobb mozgásteret biztosítson ebben a... több»

Eric Higgins, az arkansasi seriff, akit aggasztottak a magas visszaesési arányok és a börtönök siralmas körülményei abban a közösségben, amelynek szolgálatában töltötte karrierjét, merész ötlettel állt elő: egy olyan társadalmi kísérlet révén átalakítani a börtönbüntetést a Pulaski Megyei Regionális Börtönben, Little Rockban, Arkansas államban, amely valódi alternatívát kínálna a börtön falai között élő férfiaknak. A nyolc epizódból álló sorozat azt vizsgálja, mi történik, ha hat hétre feloldják a cellák zárját, és a fogvatartottak közösséget és struktúrát teremtenek maguknak. A cél annak megállapítása volt, hogy a nagyobb önállóság és a kevesebb ellenőrzés a börtönökben vezethet-e közösségorientáltabb életkörülményekhez, és jobban támogatja-e a börtönbüntetés egyik alapvető célját: az emberek visszatartását a jövőbeli bűncselekmények elkövetésétől. A Netflix könyvtárában.
#2

dokumentum

HBO Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Brandy Melville tökéletes élete az Instagramon egy mérgező fast fashion kultúrát rejt a háttérben. több»

Rendező: Eva Orner
A Brandy Melville a közösségi médiában való kiszámított jelenléte és elérhetetlen esztétikája révén a tizenévesek "kötelező" ruhamárkájává vált világszerte. A színfalak mögött azonban egy mérgező munkakörnyezet és diszkriminatív toborzási módszerek tették lehetővé ezt a siker. A film a Brandy Melville és a globális divatiparon belüli kizsákmányolás rendszerét tárja fel - a divatmárka lehetetlen szépségszabványaitól kezdve a messzemenő következményekig, melyeket az olcsó, tömeggyártott ruhák készítése és forgalmazása okozott. Itt nézheted: HBO, Max
#1

dráma | thriller | történelmi

Netflix

Két fegyveres és csuklyás személy eltéríti és felrobbantással fenyegeti a 601-es járatot, ha a kolumbiai kormány nem enged szabadon 50 politikai foglyot, és nem fizet nekik komoly... több»

Két fegyveres forradalmár eltéríti és felrobbantással fenyegeti a 601-es járatot, ha a kolumbiai kormány nem enged szabadon 50 politikai foglyot, és nem fizet nekik nagy összegű váltságdíjat. Mivel a politikai vezetők nem hajlandók tárgyalni, a támadók drasztikus döntéseket kezdenek hozni, amelyek veszélyeztetik a túszok biztonságát, miközben a gép céltalanul repül. A közelgő borzalom közepette a kapitánynak és két bátor stewardessnek meg kell küzdenie azért, hogy biztonságban tudják a túszokat, és túljárjanak a gépeltérítők eszén, miközben tárgyalnak a hatóságokkal. Ez a lélegzetelállító thriller az 1973. május 30-án megtörtént valós események alapján készült. A Netflix műsorán!