Felkavaró és brutálisan könyörtelen - Itt a Sator című horror első előzetese

Csak miután eleget szenvedtél, azután keres fel téged. Nagyjából így lehetne jellemezni a Sator történetének démoni erejét, amely hamarosan minden nappaliban ott lehet. Oké, ez egy picit túlzás, mindenesetre íme a Sator előzetese, amelytől garantáltan kirázza a hideg az embert.

A Sator már alapjáraton erős produkciónak ígérkezik. A történetünk egy magányos és elszigetelt házban játszódik, amely egy feldúlt család romjait rejti. A sötét erdő közepén Adam csupán válaszokat keres, rövidesen azonban azzal kénytelen szembesülni, hogy nincs egyedül. Sator mindenütt ott van, figyeli őt, ahogy figyelte családját is éveken keresztül.

A film rendezőjének, Jordan Graham saját elmondása szerint egy kissé személyesre vette a sztorit a Satorral, mivel a saját sötét családi történetet vett a film alapötleteként, amely egészen a nagyszüleihez vezethető vissza.

A kritikusok már most pozitívan fogadták a filmet, a Variety szerzője szerint egyszerűen csak “elképesztően atmoszferikus” a film, míg a Slasher Film szerint “felkavaró és brutálisan könyörtelen” horrort kapunk a Satorral.

Graham rendezésére pedig már nem kell sokáig várni, hiszen a Sator 2021. február 9-én debütál a digitális hordozókon és az online platformokon.