Forog a Hang nélkül 2, itt az első fotó!

Folytatódik az utóbbi évek egyik legnagyobb horrorsikere. Megkezdődött a Hang nélkül 2 forgatása.

A jövőre a mozikban a tavalyi év horrorszenzációjának a folytatása, a Hang nélkül 2, melynek forgatásáról a rendező, John Krasinski osztotta meg az első fotót a Twitter csatornáján. Krasinski, aki a Hang nélkül egy főszereplője, rendezője írója is volt egyben ezúttal csak a kamera mögül felügyeli az eseményeket.

A főszerepben természetesen visszatér a direktor felesége, Emily Blunt, aki mellett a Birmingham bandái sztárját, Cillian Murphyt láthatjuk majd, de a további szerepeket Noah JupeMillicent Simmonds és Brian Tyree Henry alakítják.

A 2018-ban bemutatott Hang nélkül hatalmas sikert aratott a mozikban, hazájában 188 milliót kaszált, összbevételei pedig elérték a 340 millió dollárt. A filmet a kritikusok is imádták, ezt támasztja alá a RottenTomatoes kritikaaggregátor portál 94 százalékos értékelése is. A horrort a hangvágás kategóriában Oscarra is jelölte az Akadémia.

A folytatás történetéről egyelőre nem sok információ szivárgott ki, az azonban biztos, hogy férje elvesztése után Evelyn Abbottra még nagyobb felelősség hárul majd, hogy megvédje a gyermekeit a hátborzongató lényektől, akik mindenkire halálos fenyegetés jelentenek, aki nem tartja be az alapvető szabályt: ne adj ki hangot.

A Hang nélkül 2 2020. március 20-án debütál a mozikban.