Hallgatnia kellett a rasszista zaklatásokról a Harry Potter-színésznőjének, most kitálalt

Megrázó dolgokról mesélt a Harry Potter filmek sztárja, Katie Leung, aki nem mást, mint Cho Changot alakította a filmszériában, a színésznő ugyanis elárulta, hogy a kasztingolását követően hatalmas gyűlölethullámmal kellett szembenéznie.

Leung Chinese Chippy Girl című podcast vendége volt, amelyben többek között arról is mesélt, hogy nem sokkal a beválogatása után a sajtóban ki is szivárgott róla néhány fotó, amely igencsak félelmetes jelenség volt a számára.

A későbbiekben viszont rá is keresett a nevére a Google-n, ahol azzal kellett szembesülnie, hogy külön weboldalt hoztak létre, amelyben tiltakoztak a szereposztás ellen. “Elolvastam az ott található kommenteket, amelyek jórészt rasszista megnyilvánulások voltak” - mondta Leung.

Pályakezdő színészként Leung nem igazán tudta kezelni a helyzetet, így azonnal egy újságíróhoz fordult, aki azt tanácsolta neki, hogy hallgasson mindezekről. Egyelőre azonban kérdéses, hogy az elhallgatás mögött a Warner Bros. állhatott-e, a stúdió mindenesetre egyelőre nem reagált a hírre.