Eddie Murphy a legutóbbi Netflix-vígjátéka (A magadfélék) után első karácsonyi filmjével jelentkezik.

A Prime Video csütörtök reggel tette közzé a Karácsonyi fénytusa trailerét, amely bepillantást enged Murphy varázslatos ünnepi kalandjába.

A felvételeken Murphy egy ünnepi hangulatban lévő apát alakít, aki elfogadja egy rámenős manó (Jillian Bell) által felajánlott varázslatos kívánságot, hogy segítsen a családjának megnyerni a környékbeli dekorációs versenyt. A családapa versenyszellemének azonban nem kívánt következményei lehetnek... 

A rendező így beszélt a projektről

"Egész életemben karácsonyi filmet akartam készíteni, de valami frisset és meglepőt akartam csinálni" - mondta Hudlin egy korábbi nyilatkozatában - "Eddie Murphy és ez a fergeteges színészgárda igazán vicces, szuper karácsonyi hangulatú, és nagyon jól fog esni."

A Netflix A nevem Dolemite című Rudy Ray Moore-életrajzi filmjében nyújtott 2019-es, Golden Globe-jelölést kapott alakítása óta Murphy egy sor új vígjáték főszereplője lett a streamingszolgáltatónál.

A Candy Cane Lane az Amerikába jöttem 2 (amelyet a Paramount Pictures a COVID-járvány idején eladott az Amazon Studiosnak) és a Netflix A magadfélék című filmjében való szereplését követi.

A Candy Cane Lane december 1-jén debütál a Prime Videón. 

fantasy | vígjáték

Egy férfi elhatározza, hogy megnyeri a környék éves karácsonyi dekorációs versenyét. Megállapodást köt egy manóval, hogy segítsen neki nyerni – és a manó olyan varázslatot... több»