Hány John Wick-film lesz még? Keanu Reeves megadta a választ

Keanu Reeves az utóbbi jó fél évtizedben új, sokadik virágkorát éli. És ezt nagy részt a John Wick franchise-nak köszönheti. Az első film, amely eredetileg totál más koncepcióval készült volna el, 2014-ben került a mozikba és hatalmas sikert aratott. Akkorát, hogy azóta trilógiává bővült a széria, sőt, épp csak a koronavírus-járvány miatt nem készült még el a negyedik rész. De meddig menne még el Keanu Reeves John Wick, a mestergyilkos szerepében?

Erre a kérdésre egy interjú során maga a sztár adott választ, és biztosak lehetünk benne, hogy ezzel ismét megdobogtatta a rajongói szívét. Keanu Reeves ugyanis a kérdésre, miszerint meddig szeretne még John Wick bőrébe bújni, így felelt: „Ameddig a lábam visz, és ameddig a rajongók is úgy akarják.”

Egyenes beszéd, vagyis Keanu Reevesen egy darabig még aligha fog múlni, hogy még több filmben viszont láthassuk e szerepben. Az első részben egy megkeseredett, visszavonult mestergyilkost ismerhettünk meg, akibe a lehető legrosszabb ponton kötött bele az alvilág mit sem sejtő kiskirálya. Ezzel kegyetlen bosszúhadjáratot zúdított a saját és teljes családja nyakába.

A 2017-es John Wick: 2. felvonásban tovább bonyolódtak a dolgok, mivel felbukkant John egy régi alvilági ismerőse, aki egy megszeghetetlen esküre hivatkozva újra munkát adott neki. Ezzel viszont visszavonhatatlanul magára is haragítja, aminek a végén John meggondolatlan lépést tesz.

És ezzel érkeztünk el az eddigi utolsó, harmadik részhez. A John Wick: 3. felvonás - Parabellum azt meséli el, miként eredt szó szerint a teljes létező alvilág John nyomába, hogy végezzen vele.

Itt tart most Mr. Wick kálváriája, de a filmeket rendező Chad Stahelski azt ígéri, nagyon kemény negyedik részt készítenek majd. És ha azt úgy fogadja a közönség, ahogy várják, akkor jöhet az ötödik felvonás. Aztán majd meglátjuk…

akció | krimi | thriller

John Wick tiltott területen, a gazfickók rejtekhelyeként működő Continental Szállodában gyilkolt. Tettével magára vonta a Felső Kör haragját, 14 millió dolláros jutalom... több»