Hivatalosan is elkészül az HBO Max sikersorozatának, Az aranykor harmadik évada.

“Nagyon büszkék vagyunk arra, amit Julian Fellowes és Az aranykor családja elért. A jelmezektől kezdve a díszlettervezésen át az előadásokig a sorozat hétről hétre sokakat magával ragadott. A Universal Televisionnál dolgozó partnereinkkel együtt izgatottak vagyunk, hogy egy harmadik évaddal folytathatjuk ezt a nagyszerű történetet” -  nyilatkozta Francesca Orsi HBO Programming EVP és az HBO drámai sorozatokért és filmekért felelős vezetője.

“Az aranykor még sok mesélnivalót tartogat. Örülünk, hogy az HBO újabb évadot ad a rajongóknak Julian Fellowes hihetetlen történetmesélésével. A szereplők és a stáb rengeteg szívüket és lelküket beleadták az elmúlt két évadba, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ez a kemény munka egy újabb évaddal bővül” - mondta Erin Underhill, a Universal Television elnöke.

Bővebb hivatalos információ azonban egyelőre nem látott napvilágot a munkálatokkal kapcsolatban, a közeljövőben várhatóan azonban gyakrabban hallunk még az előkészületekről.

Az aranykor első két évada mindenesetre elérhető az HBO Max műsorkínálatában, a lejátszás közvetlenül is elindítható a sorozat mafabos adatlapján található HBO Max ikonra kattintva, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

82 Az aranykor  (2022)

dráma

Egy konzervatív család haladó szellemiségű leszármazottja elhatározza magát, hogy beépül a szomszédos gazdag klánba, amit a kegyetlen vasútmágnás, George Russell irányít,... több»