A Tigrisvilág a Netflix idei egyik legnagyobb dobásának számít. A dokumentumsorozat tavasszal még elképesztő nézettségi rekordokat döntögetett, így nem is kellett sokáig várni arra, hogy hírt kapjunk a folytatásról.

Az alapötletre azonban nem csupán a Netflix repült rá, hiszen még tavaly ősszel lehetett hallani arról, hogy Joe Exotic címmel elkészül a történet szkriptelt változata is, amely az NBC-n, a USA Network kábelcsatornán és a Peacock streaming szolgáltatón is debütálhat. Erről a projektről egyelőre azonban keveset tudni.

Készül azonban egy másik Joe Exotic produkció, amely már most izgalmas lehet a legtöbbeknek, már csak azért is, mivel hivatalosan is Nicolas Cage alakítja majd a címszereplőt. Cage-nél talán aligha találhattak volna alkalmasabb jelöltet, bár a korábbi hírek szerint nem is igazán kellett keresni, hiszen a színész több alkalommal is elmondta, hogy szívesen alakítaná a karaktert.

A Cage-féle változat feltehetően kissé drámaibb lesz majd, és a jelenlegi információk szerint 8 epizóddal indít az első évad.