Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
90%

Tigrisvilág (2020)

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness
Filmadatlap
Szereplők
4
Vélemények
1
Képek
3
Videók
 
Szate88   2020. 04. 20.

legújabb vélemény

Hiába, ez a dokumentumfilm nagyon ott van, szerintem az utóbbi évek egyik legjobbja, nem azért mert a téma annyira érdekfeszítő lenne, hanem mert brutál jó a sztoritelling. Imádtam!

 
Zsolt   2020. 04. 02.

A nagyon jó, dinamikus történevezetés szerintem az, ami inkább példaértékű. Szerintem ez nagyon fontos egy dokumentumfilmnél, így sokkal eladhatóbb egy-egy szárazabb téma is.


 
Gwen   2020. 04. 01.

Hidegrázós! Nem is dokumentumfilmnek nevezném, sokkal inkább hasonlít egy brutális valóságshow-ra, aminek nincsenek pozitív szereplői, mégis érdekes, és képes a képernyő elé szegezni. Hihetetlen, hogy valakinek egyáltalán eszébe jutott sorozatot csinálni a sztoriból, de le a kalappal, valóban eredeti ötlet volt.

 
MiAzAki   2020. 03. 24.

Ezt a sorozatot nem lehet kihagyni. Egy teljesen más valóságot tár elénk, fegyverek, törvényszegés, a legvadabb képzeletünket is meghaladó karakterek, akció, na és persze a gyönyörű állatok. Zseniális, a legjobb dokumentumfilm-sorozat, amit valaha láttam.

 
Joe felemelkedésétől a szükségszerű trónfosztásig tart a krónika, amiben a cicaharc persze csak a felszín. Amitől igazán revelatív a sorozat, az az, hogy Amerika egy eddig nem, vagy legalábbis nem így látott arcát mutatja meg. több»