Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Tigrisvilág (2020-2021)

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness
Filmadatlap
 
42
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
3
Videók

Galéria (11)

Videók (3)

 
Szate88   2020. 04. 20.

legújabb vélemény

0

Hiába, ez a dokumentumfilm nagyon ott van, szerintem az utóbbi évek egyik legjobbja, nem azért, mert a téma annyira érdekfeszítő lenne, hanem mert brutál jó a sztoritelling. Imádtam!

 
MiAzAki   2020. 03. 24.

0

Ezt a sorozatot nem lehet kihagyni. Egy teljesen más valóságot tár elénk, fegyverek, törvényszegés, a legvadabb képzeletünket is meghaladó karakterek, akció, na és persze a gyönyörű állatok. Zseniális, a legjobb dokumentumfilm-sorozat, amit valaha láttam.

 
Gwen   2020. 04. 01.

0

Hidegrázós! Nem is dokumentumfilmnek nevezném, sokkal inkább hasonlít egy brutális valóságshow-ra, aminek nincsenek pozitív szereplői, mégis érdekes, és képes a képernyő elé szegezni. Hihetetlen, hogy valakinek egyáltalán eszébe jutott sorozatot csinálni a sztoriból, de le a kalappal, valóban eredeti ötlet volt.

 
Zsolt   2020. 04. 02.

0

A nagyon jó, dinamikus történevezetés szerintem az, ami inkább példaértékű. Szerintem ez nagyon fontos egy dokumentumfilmnél, így sokkal eladhatóbb egy-egy szárazabb téma is.

 
Joe felemelkedésétől a szükségszerű trónfosztásig tart a krónika, amiben a cicaharc persze csak a felszín. Amitől igazán revelatív a sorozat, az az, hogy Amerika egy eddig nem, vagy legalábbis nem így látott arcát mutatja meg. több»
 
A koronavírus-járvány kezdetén debütált a Netflixen a Tigrisvilág című dokumentumfilm-sorozat, és gyorsan elképesztő sikert aratott. Bár dokumentumértéke sok esetben erősen megkérdőjelezhető, összességében mégis hiteles képet fest a kortárs Amerikáról, és igen izgalmas gengsztersztori is. több»