Holnaptól a Netflixen: Erre a zombis túlélő valóságshow-ra(!) az egész világ rá fog kattanni

A Kakoa Entertainmenttel együttműködve a Netflix a Zombiverzum című lenyűgöző új valóságshow-sorozattal bővíti zombis tartalmait!

A sorozatban különböző dél-koreai szórakoztatóművészek egy zombi apokalipszis közepette Szöul szívébe kerülnek, és a túlélésért kell küzdeniük. A Netflixre 2023 augusztusában érkező sorozatról itt van minden, amit eddig tudunk!

A Netflixtől már megszokhattuk a zombis tartalmakat, különösen, ami a Dél-Koreából érkező anyagokat illeti. Az elmúlt években a legnépszerűbb dél-koreai filmek és sorozatok közül néhány vérbeli zombis horror volt, de erre a  népszerű alműfajra épülő valóságshow-sorozatot még nem láttunk. Egészen mostanáig. A projekten ráadásul az All of Us Are dead / Mndannyian halottak vagyunk művészeti csapata dolgozik.

Mikor érkezik a Zombieverse a Netflixre?

A hivatalos teaser trailer megjelenésének köszönhetően most már megerősíthetjük, hogy a Zombieverse 2023. augusztus 8-án, kedden kerül a Netflixre.

Mi az a Zombieverse?

A Zombieverse egy valóságshow-sorozat, amely Dél-Korea fővárosának, Szöulnak a szívében játszódik, ahol emberek egy csoportjának együtt kell működnie a túlélés érdekében, miközben élelmet, vizet, közlekedési eszközöket és menedéket keresnek. A versenyzők minden nap feladatokat kapnak, amelyeket teljesíteniük kell, hogy megszerezzék a szükséges ellátmányt, azonban ha valamelyiküket "megharapják", akkor azt hátra kell hagyniuk.

Park Jin-Kyung a My Little Television és Moon Sang-don a Hey! First Time in Korea? című sorozatból dolgoznak együtt az új szérián. Park Jin-Kyung a következőket mondta a projektről:

"A Netflixszel először a "Zombieverse" révén működtem együtt. Ez egy tévés projekt, amely egy egyszerű kérdéssel indult: "Hogyan reagálnának az emberek, ha a zombik megjelennének a való világban?". Érdekes lesz megfigyelni, hogy a versenyzők milyen szerepet játszanak - hőst, gonoszt vagy szemlélőt."

Kik a túlélők?

Van néhány felismerhető arc az eddig látott túlélők listájáról. A Sweet Home rajongói felismerhetik Lee Si Young színésznőt, aki az első évadban Seo Yi Kyung szerepében játszott és a második és harmadik évadban is visszatér. Noh Hong Chul a koreai televízió népszerű szórakoztatója, Park Na Rae dél-koreai DJ és komikus, aki korábban az Új világ című valóságshow-sorozatban szerepelt. Kim Cheol alias DinDin dél-koreai rapper és tévés személyiség.

Fukutomi Tsuki a Billie lányegyüttes japán énekesnője és a 7+ME LINK japán lányegyüttes korábbi tagja. Yoo Hee Kwan dél-koreai baseballjátékos, aki a Doosan Bears csapatában játszik. A youtuber, Jonathan is szerepelni fog a sorozatban. Jonathan korábban szerepelt a Netflix Racket Boys című sorozatának egyik epizódjában. Patricia, egy másik youtuber és tévés előadóművész lesz az főszereplő. A sorozat utolsó túlélésért küzdő karaktere pedig Hong Seong Woo, dél-koreai urológus, professzor és Youtuber.

70 Zombiverzum  (2023)

horror | vígjáték

Szöul utcáit egy titokzatos járvány fertőzi meg, aminek következtében a holtak életre kelnek és az élőkre vadásznak. Vajon ki lesz elég rátermett ahhoz, hogy élve kijusson a... több»