Holtan találták a Yellowstone spin-off sorozatának, az 1923 színészét, Cole Brings Plentyt

Cole Brings Plenty-t, a színészt, aki Pete Plenty Clouds-t játszotta a Yellowstone spin-off sorozatában, az 1923-ban, holtan találták Kansasben egy héttel azután, hogy bejelentették az eltűnését.

A férfi 27 éves volt. A kanadai Johnson megye seriffi hivatalának közlése szerint péntek reggel fedezték fel egy erdős területen, miután valaki észrevette, hogy a közelben egy üres járművet áll. Az üggyel kapcsolatban nyomozás indult.

A Lawrence-i rendőrség kedden közleményt adott ki,  melyben az áll, hogy Cole Brings Plenty állítólag egy erőszakos családi vitába keveredett vasárnap egy lawrence-i lakásban. "A rendőrök egy segítségért kiabáló nő bejelentésére reagáltak, de a gyanúsított elmenekült, mielőtt a rendőrök megérkeztek" - idézi a közleményt a Variety. "A nyomozás során azonosították Brings Plentyt, és a térfigyelő kamerák azt mutatták, hogy közvetlenül az incidens után elhagyta a várost, és dél felé haladt az 59-es főúton." A közleményben továbbá ez áll: "Azonosítottuk a gyanúsítottat, valószínűsíthető okunk van a letartóztatására, és riasztást adtunk ki a környékbeli ügynökségek számára."

A fiatal lakota színész a The Tall Tales of Jim Bridger és az Into the Wild Frontier című filmekben is szerepelt. A Rapid City, S.D. Journal beszámolója szerint a Haskell Indian Nations University hallgatója volt.

Hírességek, akiket 2024-ben veszített el a világ