Hugh Jackman nagy visszatéréséről pletykálnak - megint

A Disney Marvel moziverzuma előtt kevés olyan szuperhős volt, aki rendszeresen visszatért a mozivászonra, és az évek során ne cserélték volna le legalább egyszer a színészt alatta. Az egyik legjelentősebb ilyen karakter természetesen Farkas vagy Logan, akit kezdettől fogva csak és kizárólag Hugh Jackman keltett életre. A színész azonban 2017-ben a Logan - Farkassal befejezettnek tekinti a karakter pályafutását. De mások nem így gondolkoznak.

A napokban sokadik alkalommal röppent fel a pletyka a világhálón, miszerint dacára annak, amit 2017-ben mondott, Hugh Jackman mégis visszatérhet Farkas szerepéhez. Az aktuális szóbeszédet az váltotta ki, hogy az egyébként is pletykákban utazó Daniel Ritchman feltett a közösségi médiába egy sejtelmes képet. Ezen az szerepel, hogy szeptemberben kiadtak egy ajánlatot a színésznek.

Ennyi és nem több. A Photoshoppal három perc alatt összedobható képen nem szerepel sem filmcím, sem karakter, sem semmi egyéb, ami egyáltalán az X-Menre, Farkasra vagy bármilyen formában a Marvel univerzumra utalna. Így sokkal nagyobb az esélye a következő lehetőségeknek. Vagy álhír az egész, vagy valami teljesen más ajánlatról van szó, aminek semmi köze sem Farkashoz, sem a szuperhősökhöz.

Ugyanakkor a rajongók mindig is reménykedni fognak, hogy a színész egyszer meggondolja magát. És ha így is tenne, akkor arra most lenne a legjobb alkalom. A Disney ugyanis elég merész irányba szándékozik elvinni a Marvel moziverzumot: a multiverzum irányába. Ebben pedig szó szerint bármi megtörténhet és bárki felbukkanhat.

A Disney célja ezzel az, hogy korábbi Marvel kötődésű filmeket is be tudjanak emelni a maguk által felépített moziverzumba. Hiszen a multiverzum szabályát ráhúzva gyakorlatilag bármelyik korábbi szuperhős-filmre rá lehet sütni, hogy csak egy alternatív valóságban játszódott.

Most már egészen biztosak lehetünk benne, hogy Doctor Strange és Pókember karaktere is kulcsfigurája lesz az új iránynak, amelybe így Farkas is bőven beleférne. Arról nem is beszélve, hogy a pletykák szerint a Disney szeretne összehozni egy Hulk Farkas ellen mozit is.

Persze mindez egyelőre csak feltételezés, pletyka és ábrándozás, semmi több. És ha történetesen tényleg Farkas szerepét ajánlották fel újra Hugh Jackmannek, semmi sem garantálja, hogy ő azt el is fogadja majd. De ez a szép a multiverzumban: ha ő nem, akkor majd más. Hiszen egy párhuzamos valóságban lehet, hogy teljesen máshogy néz ki…