Hugh Laurie felnőtteknek szóló sorozata az egyik legfurcsább dolog, amit 2024-ben látni fogsz, itt az In The Know előzetese

Jön az In The Know (egyelőre még magyar cím nélkül), a Peacock új stop-motion sorozata.

A felnőtt animációs sorozat a népszerű technikát(stop-motion) és az élőszereplős interjúkat ötvözi. A készítők közt van például a Beavis and Butt-Headért is felelős Mike Judge.

A Woods, Gardner és Judge(az új sorozat három alkotója) által közösen készített paródia - amely az amerikai közrádiózást célozza - az NPR kitalált „harmadik legnépszerűbb műsorvezetője”, Lauren Caspian rádióműsorának elkészítését mutatja be, ahol mélyinterjúkat készít vendégeivel, köztük olyan hírességekkel, mint Kaia Gerber, Finn Wolfhard, Mike Tyson vagy épp Hugh Laurie.

Egy interjúban Caspian például megkérdezi Hugh Laurie-t, „mit tegyünk Meghan Markle-lel”, mire kedvenc szarkasztikus Doktor House-unk így válaszol: „Nem tudom, hogy bármiféle lépésre szükség volne-e...”.

Caspain azt is elmondja a zavarodott Jonathan Van Nessnek, hogy ő egy sapioszexuális (olyan ember, akit az intellektus, az intelligencia izgat leginkább), aki „egyszer erekciót kapott Platón A barlang című művének elolvasása után”.

A sorozat premierje január 25-én lesz a Peacockon. Kukkants bele az előzetesbe!

NA In the Know  (2024)

animáció | vígjáték

Lauren Caspian az In the Know, a közszolgálati rádió harmadik legnépszerűbb interjúműsorának házigazdája. Egy jó szándékú, képmutató idióta. És nem mellesleg egy stop... több»