Peter Billingsley visszatérésével készül a Karácsonyi történet második része, mely a már felnőtt Ralphie történetét meséli el az 1970-es években.

Készül az 1983-as a Karácsonyi történet című ünnepi klasszikus folytatása, számolt be róla az EW.

A Legendary és a Warner Bros. leszerződtette az eredeti film főszereplőjét, Peter Billingsley-t. Az A Christmas Story Christmas címre keresztelt folytatás az HBO Max-en debütál majd, és Billingsley a főszerep mellett a produceri teendőkből is kiveszi a részét.

Az eredeti film 1940-ben játszódott, és a Billingsley által alakított Ralphie sztoriját (és csínytevéseit) mesélte el, aki mindennél jobban vágyott egy különleges légpuskára. A folytatásban már a karakter felnőtt változatát is merhetjük meg az 1970-es években, aki visszatér a Cleveland Street-i házba, hogy olyan varázslatos karácsonyt szerezzen a gyerekeknek, mint amilyet ő maga is átélt gyerekkorában. 

A forgatókönyvet Nick Schenk (Cry Macho, The Mule) írta, de producerként is egyengeti a film útját, míg a rendezői széket a Christmas Chronicles direktora, Clay Kaytis foglalja el.

A film egyelőre nem kapott premierdátumot, de ha tippelnünk kéne, még idén karácsonykor látni fogjuk.

családi | vígjáték

Közeleg a karácsony, a kilenc éves kis Ralphie (Peter Billingsley) pedig semmire sem vágyik jobban, mint egy Red Ryder Range Shot 200 BB játék fegyverre. Amikor vacsora közben... több»