Ilyen lenne a Mortal Kombat Keanue Reeves-szel és Gal Gadot-val! (galéria)

Amíg a játékvilág csendben és visszafogottan vár a Mortal Kombat 11-re, és a tervezett, de még el nem készült film rebootra, addig vannak olyan alkotók, akik megpróbálják elképzelni, hogy milyen is lesz a hamarosan megjelenő játék.

A hírek és a játékfejlesztők szerint az új verzióban a játékos saját maga szabhatja személyre a karakterét az eddigi legszabadabb módon – illetve természetesen újragondolták a grafikát, és olyan látványt ígérnek, amelyben még nem volt részünk.

Ez mind nagyon kecsegtetően hangzik, és meg is ihlette a bámulatos precíz és élethű, izgalmas munkáiról ismert BossLogic nevű Twitter-felhasználót, aki előszeretettel nyúlt a popkultúrához egy kis ihletért.

Nemrég a Mortal Kombat-karaktereket vette elő és párosította a hozzájuk szerinte leginkább passzoló színészekkel.

Így lett Keanu Reevesből Kenshi, egy vak, kardforgató harcos és Terry Crewsből Jax – aki a játék egyik meghatározó karaktere és kérdéses, hogy feltűnik-e a következő játékban. Ezt a képet a színész és a játék rendezője, Ed Boon is kommentelte, de azt nem árulhatta el, hogy Jax visszatér-e.

BossLogic harmadik alkotásán Kitana látható, aki legalább 10,000 éves – ám ez nem látszik rajta, mert az alkotó Gal Gadotként képzeli őt el.

Íme a képek: