Itt a Sex Pistols-sorozat teljes előzetese Danny Boyle-tól

Végre megjelent a bővített trailer a Pistolhoz, Danny Boyle készülő Sex Pistols-sorozatához.

A Brotherhood of Man 1976-os slágerével, a "Save Your Kisses For Me"-vel startol az előzetes, de aggodalomra semmi ok: Johnny Rotten, Steve Jones, Steve Cook, Glen Matlock és Malcolm McLaren azért vannak itt, hogy megbontsák az egyensúlyt és felpezsdítsék a fiatalokat. 

Az FX-sorozat új trailere a banda megalakulását követi nyomon, ahogy Thomas Brodie-Sangster McLarenje megálmodja a bandát és a világuralomra törő tervüket.

Boyle (Gettómilliomos, Gettómilliomos) szériáját all-star szereplőgárda támogatja: Thomas Sangster és Anson Boon mellett Toby Wallace, Louis Partridge, Jacob Slater, Paul Cook, Christian Lees, Sydney Chandler, Talulah Riley, Maisie Williams és Emma Appleton is szerepel a sorozatban. 

A sorozat Steve Jones 2017-es Lonely Boy: Tales From a Sex Pistol című memoárja alapján készült, ami hitelességgel ruházza fel a történetet. 

A széria nagy feszültséget keltett az egykori Sex Pistols-tagok között, mivel John Lydon megpróbálta megakadályozni, hogy a show felhasználja a zenekar dalait, amire Jones és Steve Cook pert indított, és azt megnyerte, így a produkció folytatódhatott. Mind a hat epizód premierje május 31-én lesz a Hulun. 

Nézd meg a Pistol bővített trailerét idelent!

76 Pistol  (2022)

dráma | életrajzi | zenés

A film Steve Jones, a Sex Pistols legendás gitárosának emlékiratai alapján készült, aki hozzájárult a punkforradalom elindításához Nagy-Britanniában. több»