Örömteli hírrel szolgált a minap a népszerű rendező, James Gunn. A közösségi médiában jelentette be, hogy eljegyezte kedvesét, Jennifer Hollandet. A pár hét éve van együtt és most még szorosabbra fűzik a kapcsolatukat.

James Gunn és Jennifer Holland még 2015-ben ismerték meg egymást egy közös barátjuk révén. Egyből érezték, hogy ott van köztük az a bizonyos szikra, amelyből aztán szerelem lett.

A pár több filmben is dolgozott már együtt, először a 2019-es horrorban, a BrightBurn – A lángoló fiúban, amelynek James Gunn volt a producere. Ezt követően a The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag következett, amelynek az írója és rendezője is ő volt, míg Jennifer Holland a csapatot támogató tisztet, Emilia Hartcourtot alakította.

Az idén rajtolt Peacemaker - Békeharcos sorozatban is visszatért ehhez a karakterhez, így ismét együtt tudott dolgozni párjával, aki a sorozat rendezője. A színésznő egyébként egy interjúban azt is elárulta, hogy ezek a közös munkák csak még szorosabbra fűzte kettejük kapcsolatát.

Az eljegyzés hírére természetesen számos más híresség is reagált a közösségi médiában, így többek közt Steve Agee, Will Wheaton, Viola Davis és Karen Gillan is gratulált a párnak.