Ha meg kell szavazni, hogy ki volt minden idők legjobb Jokere, akkor valószínűleg Jared Leto nem lenne ott a top háromban. Mégis úgy tűnik, hogy legközelebb ismét ő keltheti életre a bűnözés bohóc-hercegét. Egy olyan filmben, amire sokan nem is számítanának.

Kiderült ugyanis, hogy Jared Letonak is jelenése van ezekben a napokban a Zack Snyder: Az Igazság Ligája forgatásán. Most zajlanak azok a felvételek, amelyekre a rendezőnek szüksége van ahhoz, hogy vászonra vigye az eredetileg megálmodott szuperhős-moziját.

Mint ismert, Az Igazság Ligája eredeti rendezője családi okokból idő előtt otthagyta a projektet, helyére pedig Joss Whedon ült le. Ő pedig fogta szinte az egész filmet, és teljesen átalakította, újra íratta és alig-alig tartott meg valamit az eredeti tervekből. A végeredményt ismerjük: a gyenge közepes mozit kaptunk, ami után a rajongók évek óta követelték a Warneren az eredeti, Zack Snyder féle változatot. Ez néhány hónapja végül zöld utat kapott és most épp folynak az újraforgatások.

Igen ám, csakhogy a moziba került filmben még említés szintjén sincs jelen Batman legádázabb ellensége, Joker. Most viszont arról érkeznek a hírek, hogy a Zack Snyder: Az Igazság Ligája forgatásán vele is vesznek fel jeleneteket. A dolgot még érdekesebbé teszi, hogy annak idején, amikor még Zack Snyderrel készült Az Igazság Ligája, akkor sem lehetett arról hallani, hogy a Jared Leto féle Joker szerepelni fog benne.

Most viszont ez a helyzet, ami új kérdéseket vethet fel a rajongókban: mennyire fogja ez átírni a film forgatókönyvét? Ezzel kapcsolatban a rendező nemrégiben egy interjúban úgy fogalmazott, annak idején az ő elképzeléseinek alig a negyede került bele Az Igazság Ligája moziba. Van tehát bőven hely, ahol elférhet Joker is.